Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz még valaha használható az online dating?
2018ban pár nap alatt 20 matchem is összegyűlt pár egyszerű selfievel.
Ma ott tartok, hogy viszonylag jó, de nem profi beállított képekkel az utóbbi 2 napban 0 matchem volt.
Ne tagadjuk a problémát, ez évről évre rosszabb.
10: A Tinder profilt ugyanarra a korra állítom be évek óta. Közbe ráadásul fogytam vagy 10 kilót, kondiba is járok (bár az instagram test nem lett meg), lett egész jó munkahelyem, tehát már nem vagyok csóró egyetemista és a selfiek helyett feltettem normális képeket.
Tehát az összes lehetséges változón javítottam. Az öregedés egyelőre nem látszik, de várhatóan a következő 5 évben már fog. Légyszi nem bullshiteljetek már és ne tagadjátok az egyértelmű változást online. A kérdés nem egy tényt kérdőjelez meg, hanem a jövőről szól.
"Az öregedés egyelőre nem látszik, de várhatóan a következő 5 évben már fog.":
Ez azért fontos tényező, mert ha minden így megy tovább és az online dating még nehezebb lesz, vagy akár csak marad ebben az állapotban, nekem még annyi esélyem se lesz, amennyi most van. Akkor se, ha végül meglesz az instagram test, ami akkor már csak ellensúlyozni fogja az öregedés(amitől nagyon félek: kopaszodás) jeleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!