Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai generáció kisfiúi miatt lett nehezebb a társkeresés?
1. Nem 185 cm az átlagmagasság továbbra sem. 176 cm.
2. Nem ideális egy 185 cm magas férfi, aki 65 kiló. Kb. 75 kiló az, amivel ez a magasság jó. Akkor már izomzata is van.
3. Tehát egy 30-40 közötti, 175-180 cm közötti, 80-100 kiló közötti férfinél nem a korával van baj, nem a magasságával van baj, hanem elképzelhető, hogy nem a vékony, izmos fajta, hanem inkább kövérkés (izommal vagy anélkül).
Mint tudjuk, a férfiak sokkal kevesebb zsírt tárolnak és sokkal könnyebben fogynak le, mint a nők. Plusz a legtöbb nő szereti, ha egy férfi valamennyire izmos. Tehát menjél el futni, úszni, kirándulni, élvezd az életet, szívj friss levegőt, otthon meg ingyen nyomjál pár fekvőtámaszt. Nem kell konditerembe járni.
15
Huszonévesen eszembe nem jutott "érett" férfiak iránt érdeklődni. Kizárólag a saját korosztályomban kerestem.
16.
De van egy réteg aki irántuk érdeklődik. Csak a volt osztálytársnők közül kettőről tudom, hogy 15 évvel idősebb férje van. És nem második férj, vagy 30 évesen találkozott vele, hanem úgy, hogy ő volt 20, a csávó 35. Most a csaj 30, a figura 45.
Pulya meg nincs.
A fiatalok fele ki se megy otthonról, másik fele elhízott, ahogy írták.
A nők elvárásai nőttek inkább a különböző telefonos appok miatt, ahol a férfiak királynőként kezelik őket.
"Eljárt felettük az idő? Te hülye vagy!!"
Hát ahhoz a korosztályhoz, akik között a 20 évesek is keresnek, azokhoz a lányokhoz eljár felettük az idő. Tudomásul kéne venni.
"25 vagyok és készüljek fel, hogy 10 év múlva eljár felettem az idő és vegyek egy járókeretet is?"
Nem, de ha 10 év múlva is a 20 körüli lányokra hajtasz, akkor megtapasztalod, hogy ahhoz eljárt feletted az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!