Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak! Milyen esetben mosolyogtok az eladólányra?
Egy kis üzletben dolgozom, (inkább szolgáltató cég de nem lényeg) van egy helyes pasi nem visszajáró ügyfél, eddig van 4x találkoztam vele 1 év alatt. Mindig olyan kedvesen mosolyog, de tényleg olyan arányosan, az egész fogsora kivillan,udvarias is meg minden.
Legutóbb is oda jött a pulthoz, el volt pakolászott a zsebeiben, aztán odamentem megkerdezni miben segíthetek , rám nézett és akkor kezdett el mosolyogni. Tetszhetek neki, vagy csak szimplán ilyen kedved fajta.
Bár gondolom ha tetszenék és szingli akkor utalt volna rá, főleg ha ilyen ritkán jár hozzánk.
én mindig, mert próbálok kedves lenni hozzájuk
nem jelent semmi romantikusat
Pont egy eladó kérdezi?
Ugye nektek "munkaköri kötelesség" a kedves mosolygós hozzáállás
Ha így dolgozol (és csinos is vagy) akkor jóeséllyel kapod vissza a mosolyt. Tudod, ez emberi dolog, akció-reakció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!