Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyanok fognak meg akik kapcsolatban vannak?
Nem tudom, hogy honnan ered ez a dolog. A félreértések elkerülése végett, NEM arról van szó, hogy én arra bukom ha valakinek kapcsolata van. Nem ez vonz.
Azonban már többször előfordult, hogy megismertem valakit, szimpatikus lett valaki, megtetszett esetlegesen MAJD kiderüt hogy kapcsolatban él. Ilyenkor elég hülyén érzem magam. Természetesen tudatosítom a dolgot, elfogadom és nem mászok rá az illetőre.
Volt egy férfi akit már régebb óta ismerek, régóta tetszett de semmi komoly. Majd kb egy éve kerültünk közelebbi kapcsolatba. Itt se kell semmi rosszra gondolni, szimplán arról van szó, hogy többet beszélgettünk, mindig nagyon jó volt, passzol a humorunk, megnevettetem, szimpatikus vagyok neki, ezt látom. Taláb még kémia is van, de lenyegtelen. Kiderült hogy párja van, közben én beleszerettem.
Elképesztően pocsék érzés volt, mert azt éreztem hogy na ebből lehetne valami, közben ott a valóság, hogy foglalt.
Teltek hónapok, TALÁN azt tudom már mondani, hogy ha el nem is felejtettem, de nyitott lettem újra mások irányába.
Egy újonnan szerzett barátom által ismertem meg egy másik férfit. Nem mondom, hogy megveszek érte, nekem általában a vonzalomhoz amúgy is több idő ill. kicsit több ismeretség kell, de szimpatikus volt az első perctől kezdve.
Majd úgy alakult, hogy volt alkalmunk kicsit többet beszélgetni, viccelődtünk, tökre azt éreztem, hogy ha lenne alkalmunk tovább ismerkedni, akkor ebből még lehetne is valami. Erre kiderül, hogy barátnője van.
A sztorihoz talán hozzá tartozik, hogy nekem többnyire a laza, közvetlen emberek tetszenek (én is az vagyok), akik természetesek, nem feszengenek, könnyen el lehet velük beszélgetni. Mindkét férfi ilyen. Talán ez a típus könnyebben alakít ki párkapcsolatot.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Hogyan változtassak ezen?
Nem esem könnyen szerelembe. Életemben eddig kétszer voltam igazán szerelmes. Az egyik már jóval korábban volt, a másik az elsőként említett férfi. Nagyjából olyan 4 hónap után kb. realizáltam, hogy belé szerettem, szerintem az nincs hamar. Addigra meg elég sokat találkoztunk, beszélgettük, stb szóval azért már viszonylag elég jól ismertük egymást.
A másik esetben szó sincs szerelemről, nem tudom ez honnan jött. Annyit írtam szimpatikus és szívesen megismerném közelebbről, mert amúgy személyiségét tekintve az eddigiek alapján, olyan típusú embernek tűnik, mint amilyen típussal én általában jól kijövök. Nyilván mivel tudom, hogy kapcsolata van, nem fog ez a dolog tovább menni.
"Mindkét férfi ilyen. Talán ez a típus könnyebben alakít ki párkapcsolatot."
Vagy eleve vonzóbb külsőre, több nőnek bejön már akár tinikorától kezdve, ezért megengedheti magának azt a luxust, hogy lazán viselkedik, hiszen az emlékeiben pozitív vagy semleges visszacsatolásokat kap az efféle viselkedésre, nem pedig semlegest és negatívat.
Akinek pedig kínok-kínjával jön össze nagyon ritkán az, hogy egy lánnyal tudjon beszélgetni és apróbb dolgok miatt offolják ki, esetleg ghostingolnak, így még információt sem kap, hogy hol rontotta el, az egyre feszesebb lesz.
És ezen nem segít az, ha kényszeredetten laza lesz. Egyrészt eleve nem lehet ezt a szintet hozni még pszichiátriai gyógyszerekkel vagy alkohollal sem, csak durva mellékhatásokkal és időlegesen, viszont az okát akkor sem változtatja meg, ami miatt még az a nagyon kevés nő, akinek szimpatikus KÜLSŐRE, az is kioffolja a személyisége alapján.
Ráadásul az ilyen hangulatjavítóknak olyan hátránya is van, hogy utána már egy Mr. Bean lesz belőled és nem fog érdekelni, csak fásulsz bele, hogy telnek az évek, már öregszel és csúnyulsz és még mindig nincs barátnőd. Viszont kötetlenül, fesztelenül tudsz beszélni a Pokémon gyűjteményedről és a Gyűrűk ura makettjeidről meg hogy hányadik szintű harcos vagy a kedvenc játékodban.
Lényegében ezért van az, hogy a nők úgy érzik, nem találnak pasit meg mindenki foglalt vagy nem kölcsönös a vonzalom, a férfiaknak meg egyre nagyobb tömege magányosan szingli és senki nem akar még ismerkedni sem vele vagy csak tényleg nagyon gázos nők, de azok sem vonzalomból, hanem inkább megkeseredettségből.
Szóval a kérdésedre összefoglalva tömören, neked a laza, fesztelen típus jön be, de amúgy a legtöbb nőnek, úgyhogy semmi különleges vagy egyedi nincs az ízlésedben. Szimpla evolúció, hiszen aki laza, fesztelen, az általában egy jó indikátora annak, hogy az illető más nők körében is népszerű, tehát a hím kiválóságát bizonyítja. Ezt éppen ezért nem lehet megjátszani. Illetve a pszichopaták meg tudják, ezért is esik sok nő áldozatul nekik, meg a Facebook korában már kilóg a lóláb, nehezebb behazudni a népszerűséget, mint pl. a "Jó estét nyár, jó estét szerelem" alapjául szolgáló történet korában.
Ezt sajnos nem tudod irányítani, pedig bizonyára ha tudatosan tudnád, akkor jobban járnál, mert rengeteg félénkebb, feszengőbb férfi van, aki azért ilyen, mert nem érzi az elfogadást a női oldalról.
Egyik pasas sem az adonisz kategória. Tök átlagos sztem mindkettő. Illetve nyilván szubjektíve az első, aki iránt komoly érzelmeim alakultak ki, ő számomra nem, de objektíve nézve egyik sem az a típus akire lépten-nyomon tapadnak a csajok.
Voltak olyan srác aki külsőre nagyon bejött, de pont ez a feszült viselkedés, félénkség volt az ami miatt hiába nézett ki jól, nem mozgatott meg.
Szerintem összességében többet számít a karakter, az attitűd mert nagyon sokat tud javítani a külsőn ha belül nagyon rendben van és fordítva is igaz, nagyon le tudja rontani az esélyeket egy rosszabb/kevésbé vonzó személyiség hiába néz ki valaki jól. Nem mondom hogy a külső nem számít, mert de, csak az ember sokkal nagyobb mértékben
Senki nem is mondta hogy játssza meg magát az ember vagy szedjen bogyókat, ezt se értem honnan jött.
#6: Nem egy kutatás igazolja, hogy a nők szerinti átlagos és átlagon felüli férfi a felső 20%-ban szóródik, az alsó 80%-ot pedig átlagon alulinak tartják. Lásd: [link]
A férfi személyiségfejlődésében nem az számít, hogy neked, mint egyetlen nő a sok közül bejön, hanem, hogy
1. Egyáltalán tudja-e, észreveszi-e, hogy bejön.
2. Te bejössz-e neki fordítva, hiszen végső soron csak ezek számítanak.
3. A női populációban, azon belül a srác közegében, amerre jár mennyi olyan van, akinek szintén bejön a srác és a srácnak is viszont és ezt a tudtára is adja.
Végül pedig a srác egyéni habitusa is. Egy alacsonyabb libidójú, kevésbé szexorientált férfi személyiségére kevésbé van hatással az, ha kevés nőnek jön csak be, míg egy "legyet is röptében" típus nagyon el tud torzulni amiatt, ha a külseje nincs összhangban a belsejével.
Illetve azon is sok múlik, hogy mennyire belülről és mennyire kívülről építkezik valaki, ez is személyiségfüggő. Abszolút értelemben egyik sem jobb a másiknál, hiszen a csak belső esetén akkor sem fog érdekelni a külvilág visszacsatolása, ha már egy öngyilkos-szektát alapítasz vagy fényevő leszel, hiszen mindenki hülye csak te vagy a helikopter. Ha viszont túlzottan a külvilágra támaszkodsz és a önBECSÜLÉSEDET is ez határozza meg, akkor olyan leszel, mint a tőzsdei grafikon, random dolgok rontják el akár napon belül is a kedvedet vagy dobnak fel és jó úton haladsz a bipoláris depresszió felé.
A bogyószedés és a megjátszás onnan jött, hogy megértsd, milyen okok vezettek addig az okig, amíg egy férfi ilyen feszengő, szögletes lett. Hiszen nem volt mindig ilyen, nem ilyennek született, más ingerek, más környezet, más tapasztalatok hatottak rá, mint más emberre és ebben a külsőnek is elég erőteljes - még ha nem is az egyetlen - szerepe volt.
És kívülállóként könnyen dobálóznak emberek azzal, hogy "változtassa meg a személyiségét", de a személyiség maga az ember, maga az egó. Mikor mi látunk egy másik embert azt a viselkedése alapján projektáljuk, de nem magát az embert látjuk a legbelsőbb démonaival, hanem azt, amit ő láttat magából. Plusz a külsőt. Nos, ha valakinek a külseje nem hoz pozitívat, akkor életidegenné válik számára. A külsejét lecserélné. De nem tudja megtenni. Kicsit olyan, mint a transznemű, csak ő nem a nemét szeretné megváltoztatni, csak a külsejét, a testét szeretné kicserélni egy azonos nemű másikra, akivel összhangban tudna lenni a lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!