Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorúak lennétek ti is ha ennyire nem lenne sikeretek a lányoknál?
Kb 17 éves korom óta szeretnék barátnőt de egyszer sem volt még, pedig már eltelt 8 év. Nincs olyan nap hogy ne lennék szomorú emiatt.
Főleg ha arra gondolok hogy másnak már mennyi kapcsolata volt ennyi idősek korára, és mennyi közös élményük lett. Nekem meg az egész fiatal korom a semmivel és a szomorúsággal telt.
Ti is magatok alatt lennétek ha 8 év alatt nem tudtatok volna barátnőt találni?

"Ti is magatok alatt lennétek ha 8 év alatt nem tudtatok volna barátnőt találni?"
Valószínűleg az lennék.
De ez egy olyan dolog amit neked kell megoldani és nem siránkozni miatta. Az nem fog előre vinni.

Nem hogy előre nem visz, csak hátra. Összejöttem egy hasonló gondolkodású pasival. 9 hónap alatt annyira leszívta az életkedvem a folyamatos kesergésével hogy hihetetlen. Hiába mondtam, hogy azt becsülje meg, amilye van. Folyamatosan azt hallgattam, hogy nekem jobb életem volt, irigy rám emiatt. Pedig igyekeztem programokat szervezni, kimozdulni vele.
És még én voltam a szemét, hogy szakítottam vele. Többszöri figyelmeztetés után, egyébként.

Tudod minél kevesebb van valamiből annál értékesebb.
Biztos azok jártak jól akik hamar elkezdték?
Biztos jó nekik egy életen át 1-2 éves párkapcsolatok közt ugrálni?
Persze rossz érzés ha az embernek nincs barátnője, de minden nap felkel a nap és tehetsz érte hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!