Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállók, felkészültetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók, felkészültetek arra az eshetőségre is, hogy lehet, hogy egyedül fogtok maradni?

Figyelt kérdés
Nincs garancia arra, hogy mindenki fog társat találni az életben. Ebből a szempontból a társkeresés kicsit olyan, mint a lottózás. Szerencse is kell hozzá. Benne van a pakliban, hogy nem fogod megtalálni a társad. Erre felkészültetek?
2022. ápr. 14. 08:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
ÉN egyedül vagyok, de nem szeretnék egyedül lenni. Jelenleg még a kisfiammal élek, bízom benne, találok valakit, akivel együtt lehetek, ha már ő kirepül.
2022. ápr. 14. 10:40
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Macskás bácsi leszek.

21F

2022. ápr. 14. 11:51
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Teljesen egyértelmű, hogy így van és lesz is, míg élek, olyan természetes ez, mint a levegővétel.

Szarul nézek ki, itthonülős vagyok, házicselédkedni nem vagyok hajlandó, sem más barátaival, családtagjaival, ismerőseivel, rokonaival stb. jópofizni, nekik megfelelni. Megfulladnék az együttéléstől.

Idősebb nőként mondjuk baromi szar helyzetben leszek, ezzel tisztában vagyok, de nem is feltétlenül tervezek én olyan sokáig élni...

2022. ápr. 14. 12:27
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
13# azért ilyet ne írj hogy nem tervezel sokáig élni.
2022. ápr. 14. 13:31
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Bőven.

Még mikor kapcsolatom volt, akkor is egyedül voltam.

Nekem még igaz társam nem volt, pedig van egy barátom, aki megfogadta, hogy élete végéig mellettem áll.

2022. ápr. 14. 17:48
 16/35 anonim ***** válasza:
81%
Párkapcsolat függőkön kívül kb. senki nem idegeskedik ezen.
2022. ápr. 14. 18:24
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Sokkal rosszabb lenne, ha együtt kéne lennem valakivel. Ilyen szempontból egy férfi van, akivel szívesen lennék, de úgy tűnik nincs rá igény 🤷🏼‍♀️

Arra viszont nem sikerült felkészülnöm, hogy ne legyen gyerekem, szóval intézem, hogy legyen.

2022. ápr. 14. 21:54
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Felkészültem rá.
2022. ápr. 14. 22:04
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Jéj, #13 kommentjét olvasva azt hittem, én írtam a választ... csak ott lett gyanús, hogy legutóbbi ismereteim szerint én nem nő vagyok. :D Dettó ugyanezek a tüneteim nekem is, annyival kiegészítve, hogy ezer meg egy dolgot kipróbáltam már a külsőmön fejleszteni, hogy már teljesen feladtam. Élek, amíg muszáj (értsd: amíg édesanyám a segítségemre szorul), de legkésőbb 30 éves koromig, aztán Alt+F4. Semmi értelme magányosan és szűzen, ezáltal mint az állat, olyan depressziósan sokáig élni. Ezenkívül amit az életemben elérni terveztem, azt mindent elértem, szóval tulajdonképp nekem több feladatom már nincs.
2022. ápr. 15. 15:15
 20/35 A kérdező kommentje:
19, prostikra nem gondoltál még?
2022. ápr. 15. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!