Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, felkészültetek arra az eshetőségre is, hogy lehet, hogy egyedül fogtok maradni?
Igen. Teljesen egyértelmű, hogy így van és lesz is, míg élek, olyan természetes ez, mint a levegővétel.
Szarul nézek ki, itthonülős vagyok, házicselédkedni nem vagyok hajlandó, sem más barátaival, családtagjaival, ismerőseivel, rokonaival stb. jópofizni, nekik megfelelni. Megfulladnék az együttéléstől.
Idősebb nőként mondjuk baromi szar helyzetben leszek, ezzel tisztában vagyok, de nem is feltétlenül tervezek én olyan sokáig élni...
Igen.
Bőven.
Még mikor kapcsolatom volt, akkor is egyedül voltam.
Nekem még igaz társam nem volt, pedig van egy barátom, aki megfogadta, hogy élete végéig mellettem áll.
Persze. Sokkal rosszabb lenne, ha együtt kéne lennem valakivel. Ilyen szempontból egy férfi van, akivel szívesen lennék, de úgy tűnik nincs rá igény 🤷🏼♀️
Arra viszont nem sikerült felkészülnöm, hogy ne legyen gyerekem, szóval intézem, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!