Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged férfiként mennyire zavar ismerkedéskor, ha korpás a nő haja?
A korpa nem igénytelenség miatt - az az ha nem mossa a haját - jön elő. Ez olyan, mint hogy valakinek pattanásos az arca, pedig már mindent összevásárolt meg volt akárhány bőrgyógyásznál, más meg csak szőkőévben mossa meg és mégis szép.
A hajhullásnak szinte biztos, hogy hormonális oka van. Lehet, hogy a korpának is, mert ha felborul valami, akkor kialakul könnyebben gombásodás, hol itt, hol ott... Ez nem olyan, hogy elkapod, mert mindenkin ott él, csak ha más lesz a PH, rosszabb az immunrendszer, akkor elszaporodik. Ha van súlyproblémád is mellé (de az is lehet tünet, ha hirtelen fogysz), akkor még gyanúsabb, hogy esetleg inzulinrezisztenciával is párosul. Az is elég népbetegség, csak van, akinek okoz mindenféle össze-vissza tünetet (vérnyomás, menzesz...), amivel százfelé járkálhat, van, akinek meg még a cukorbetegség se tűnik fel. Szóval ha van más is a csomagban, akkor mindet regéld el a háziorvosnak, elküld vérvételre és kiderül, mi merre borult fel.
Egyébként meg a gyógyszertárban lehet olcsó kénes sampont kapni, a bőrgyógyászok első körben azt szokták felírni. Plusz valami szépségvitaminnal, hajszesszel is lehet próbálkozni, de ezeknek kb. 3 hónap kell, hogy kiderüljön, hat-e.
Ez azért kuurva megalázó, hogy egy ember már a "szia" után magyarázkodjon a külsejével kapcsolatban. Sorolja fel szépen, miért érzi magát kevesebbnek. És ugye akkor cserébe rámutathatok a pasas arcán, hátán pattanásokra, és ha nem mond semmit, vagy úgy döntök, nem tett meg mindent azért, hogy elmúljanak, akkor lehet neki mondani, hogy igénytelen. Esetleg mikor levetkőzünk, lehet mutogatni, hogy hát ezek extrém ráncos herék, erről nem szóltál, megyek haza.
Mindig megmosolygom az olyan kérdéseket, ahol nem mernek kakilni a párjuk füle hallatára, de a gyökere ilyesmi kérdéseknél keresendő.
De érted, ez megalapozza a kapcsolatot. Én nem akarnék olyan emberrel ismerkedni, akinek "bocs, hogy élek" hozzáállása van, és ez az.
Esküszöm, elmennék randira, hogy ezt bejátsszam.
"Szia, Kata vagyok, hát akkor nem is kertelnék. Ahogy látod, mikor mosolygok, ez a fogam kicsit ráhajlik a másikra. Hoztam neked a fogszabályzós papírjaimat, igen, több is volt, hát látod az eredményt. A szőrzetem elég erős, sajnos az arcomon is. Persze szedem, és használok IPL-t, itt van a számla. A lábamon amúgy szuperül működik, van esély, hogy totál dugható leszek egyszer. Ha látod, az orrom elég kicsi, és mikor mosolygok, belátni oldalt kicsit az orromba... igen, itt is szedem a szőrt, persze. Ahogy látod, elég nagyok a melleim, sajnos emiatt lógnak is - itt van két régi osztálytárs elérhetősége facebookon, már általánosban csúfoltak miatta, megerősíthetik, hogy nem igénytelenség. Van pár hegem műtétek miatt, ezeket is tudom bizonyítani. Azt hiszem, rólam ennyi, rólad mit lehet tudni? Benőtt szőrszálak, szemölcsök? Rám lehelsz, hogy tudjam, mi van? Mennyire vagy izzadós, mit teszel ellene?"
Annyira bírom ezt, hogy a nőknek tökéletesnek kell lenniük, és ha nem azok akkor magyarázkodni kell miatta. Mert mi valójában nem emberek vagyunk, hanem megtervezett robotok.
Korpa... ki a faxt érdekel?
Ha a pasinak egy karja lenne, akkor max rákérdeznék hogy miért, de ilyenek hogy pattanások, korpa meg szőr.
Mintha ez befolyásolná egy ember értékét. Elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!