Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hátrány ,hogy egy pasi nagyon keveset keres, és nem tudja magát eltartani?
Továbbra sem értem, hogyan nem tudsz megélni ennyi pénzből... Kisebb albiba kell menni, ha szingli vagy, úgysincs szükséged másfél szobára.
Én eléggé odafigyelek az étkezésemre, húsokat, zöldségeket szoktam enni, nem valami tápanyag szempontból nulla szemetet, néha rendelek is kaját. Illetve a fűtéssel sem spórolok. A kaja kijön havi 70-ből, a rezsi 30-ból.
Hiába keresek 400 nettót, praktikusan 150-ből megvagyok mindennel együtt akkor is, ha veszek ruhákat a hónapban vagy költök kozmetikumokra is. Ha 220 nettót keresnék, 70 ezrem még így is maradna albérletre. Az Budapesten egy szoba, vidéken egy lakás...
Nem azt mondom, hogy ez jó bér, de azért sokat elmond rólad, ha szűkösen ugyan, de nem tudsz belőle megélni.
74
Senki nem néz furának! Maximum nem ért veled egyet! Mindenki azt vár el, mit akar! Fuggetlenul attol, hogy kit tud adni! Max nem talalok olyat, aki megfelel az egzisztenciális elvárásaimnak!
77
Nem vagy egyedül! De én akkor is elvárom, hogy egy féri jól keressen, mert másképp nem tudok rá férfiként nézni! - Függetlenül attol, hogy én mit tudok adni, a "valagamon kívül" ahogy te fogalmaztál!
Ettől egyikőnk sem lesz fura, csak más! Legfeljebb tényleg nem talalok olyat. (Bár eddig egyelőre soha nem volt gondom a társkereséssel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!