Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem még ezt a nőt?
25 éves. Érdeklődést mutatott, sokáig nem léptem, majd amikor megtettem, elutasított. Meggondolta magát. Ezután hagytam a témát és megint elkezdett érdeklődést mutatni még komolyabban, utána megint elutasítóan viselkedett. Elkezdtem kritizálni a viselkedését, hogy nem tudja mit akar. Valószínűleg mások is hallották.
Akkor nem védte be magát, de egy kis idővel utána közösségi médián osztott meg egy idézetet, ami egész biztosan az én kritizálásomra válasz, visszaszólás, megvédte magát.
A kérdésem csak az, hogy minek foglalkozik velem? Ha nem akar tőlem semmit, miért érez napokkal az eset után megfelelési kényszert, hogy megvédje magát és visszaszóljon a kritikámra, hogy mit gondolok róla?
Szerintem ha valaki nem akar valakitől semmit, azt nem érdekli az mit gondol róla.
(Most lendüljünk túl azon, hogy itt korábbi hasonló kérdésemre rendre olyan válaszokat kaptam, mint akik az első rossz lépés után eldobják a másikat. Lehet hogy Budapesten ez a hozzáállás, mert sok az ember és jön 100 másik, de itt vidéken, a környezetemben az emberek nem váltogatják és cserélgetik le azokat, akikkel szóba állnak, mint valami egyszer használatost, több időt és figyelmet fordítanak egy-egy egyénre.)
"25 éves. Érdeklődést mutatott, sokáig nem léptem, majd amikor megtettem, elutasított.":
Ezt a nők rendszeresen csinálják férfiakkal Tinderen és a való életben is. Nem érdekelted sose.
Nem érdekled szerintem.
Amúgy a mások is hallották, az mit jelent? Kiosztottad mások előtt? Mert akkor értem a lányt. Gondolom játszottad a fejed a haverok előtt.
4: Nekem volt olyan, hogy az összes ismerősöm azt mondta, hogy tetszem a lánynak, aztán a szalagavató afteron meg nem akart smárolni.
Ugyanezen a bulin smároltam egy kövérebb lánnyal, aki meg sose adta jelét semmilyen érdeklődésnek, mégis nem kellett 5 perc se.
5 ennek van értelme, amit mondasz. Tehát nem is én érdeklem, hanem az a sérelem, hogy a kritikámmal mások előtt leégettem, és próbálja visszanyerni az imidzsét.
De valahol mégis remélem, hogy még érdeklem őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!