Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ismerkedni, lehet boldog kapcsolatom még?
Figyelt kérdés
25 vagyok és egy kapcsolatom sem volt. Még nem is csókolóztam, csak egy lány kezét fogtam meg eddig:D Én megszerettem őt, de nem viszonozta sajnos.
Van még érzelme tapasztalat nélkül? Nagyon sok felszínes lány van aki a tapasztalatlanságom miatt egyből elutasít. 25 felett lehet még sikerem? Sok jó élményből maradtam már ki eddig, be lehet ezt még hozni ha lesz normális kapcsolatom?
Nektek sok jó élményetek lett a párkapcsolatokból 25 éves korotokig?
2022. ápr. 12. 21:28
1/6 anonim válasza:
Nem maradtál le semmiről. A sok kapcsolattal csak az gond hogy egy idő után már nem tudsz bízni senkiben. Én már nem hiszek el senkinek semmit és ha kell én is hazudok a másiknak ha tudom hogy úgyse tudja meg vagy nem számít.
2/6 anonim válasza:
Természetesen van esélyed egy kapcsolatra. A kérdés csak az, hogy mennyi.
De ne add fel, valamilyen szinten mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
3/6 anonim válasza:
Én 28 éves voltam, amikor az első kapcsolatom kialakult. (Addig csak viszonzatlan szerelmeim voltak.) Nem muszáj tehát elsietni. Vannak nők, akiket az ilyesmi nem zavar. De az tény, hogy ha valaki tapasztalatlan, az abból a szempontból hátrányt jelent, hogy az ember könnyebben követ el hibákat. S ahogy idősödsz, úgy egyre kevesebb lesz a korodbeli normális, kedves, gyermektelen nő. De ha egy kis szerencséd van, még 35-40 évesen is találhatsz végleges társat, akivel családot alapíthatsz.
5/6 anonim válasza:
Ciki a helyzet, mert poszt-kovid van és bármikor visszajöhet.
6/6 anonim válasza:
32 voltam mikor megismertem a párom. Két gyerkőcünk van.
Nyugi! Majd jön az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!