Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi miért hitte hogy nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi miért hitte hogy nők vonzódni fognak hozzá a karrierje miatt?

Figyelt kérdés

Volt iskolai osztálytársammal beszélgettünk, mindketten grafikus, kreatív szakmában dolgozunk.

Kicsit csalódottan mondta hogy ő komolyan azt gondolta hogy miután komoly szakmai sikereket mutat fel, (több neves kreatív nemzetközi ügynökségnél dolgozott senior grafikusként, híres világmárkák kreatvíjainak tervezési folyamatában vett és vesz részt) ez önmagában meg fogja oldani vagy legalábbis nagyon erősen hozzájárul a nőkre gyakorolt vonzerejéhez.

De azt mondja úgy látszik ez semmit sem számít.

2022. ápr. 11. 21:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

Első válaszolónak: Mert akkor még fiatalabb voltál és sűrű volt a hajad!

Többinek: Mindenkinek más jön be. Én értékelem az ambíciót, megszállottságot, szerintem vonzó, akkor is, ha nem jár anyagi sikerrel, csak elismert valaki(pl tanároknál). Ha anyagi sikerrel is jár, az extra pozitívum.

Viszont belőlem teljesen hiányzik ez az elismertségre törekvés, (csak egy kis maximalizmusom van), így általában nem találjuk meg a közös hangot az ilyen emberekkel, és még az elején eltűnik a dolog.

Szakmailag sikeres emberek hasonló körből ismerkednek.

Egyébként, ha nekem azt mondja valaki, hogy ő grafikus, az nekem egyet jelent a jelentéktelen, alulfizetett pepecselős munkával, eszembe nem jutna, hogy ebben az országban grafikusként bárki annyira tehetség, hogy nemzetközi szinten is jelen legyen. Inkább az ugrik be, hogy ők csinálták a jutka butik meg a nelli szolárium logóját, vagy más nevenincs, be nem futott magyar appok dizájnját, miközben kiegészítő állásuk van, mert nem tudnak megélni.

Ha csajozni akar vele, tegye hozzá, hogy "nemzetközi" mert az menőn hangzik, vagy egyből mondja, hogy a gucci egyik grafikusa vagyok, vagy ilyesmi, hogy menőnek hangozzon.

2022. ápr. 12. 06:15
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

21.-re.

Vagy mondja mind ezt egy Omega búvárórával a csuklóján, egy láthatóan minőségi Hugo Boss zakóban.

2022. ápr. 12. 06:25
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

Akkor millió felett keres, nemrég néztem senior grafikusi hirdetést, ahol majdnem másfél milliót adtak bruttóban.

Hacsak nem topmodellekre pályázik, akkor a pénz biztos nem gond.

Viszont ha ferfiatlan, nyámnyila geek, akkor még golddiggert is nehezen talál.

Mivel ma már nagy a kereslet es a jobb nőkre hetente pályázik valami milliomos, így még köztük is válogatnak.

2022. ápr. 12. 08:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is mondtam randin h gépészmérnök vagyok xy családi kft nél.

A csaj meg benyögte a batyja villamosmérnök a boschnál. Eléggé visszafele sült el a dolog, mert utána arról faggatott h ott biztos jobban keresnék miért nem váltok.

Magyarul csórónak nézett.

2022. ápr. 12. 08:10
 25/29 anonim ***** válasza:
91%

"családi kftnél?" hát igen..lehet, hogy jól keresel, de ebből nem fog ez beugrani senkinek, csak akkor lehet vele villogni, ha "neves" cég, mint a kérdezőnél a kérdésben.

A legtöbb nő nem ismeri fel az óra márkáját, pláne nem a zakók márkáját.. Ezek átlagos embereknek nem mondanak semmit. Egyszer randiztam egy "informatikussal", nem részletezte a munkáját, nem tűnt gazdagnak, alacsonyabb, nem elegáns, hátizsákos férfi gagyi társkeresőről, gondoltam összehozom egy ismerőssel, aki saját vállalkozást indított és jól haladtak, erre mondta a pasi, hogy bedolgozik több helyre külföldre is szoftverfejlesztőként. Egyből lejött, hogy közelében nincs az én ismerősöm karrierlehetősége az övéhez képest, de ahogy hivatkozott a munkájára, meg ahogy kinézett hozzá, eszembe nem jutott volna, hogy keresett a szakmájában nem csak országos szinten.

Szóval ezzel a nemzetközi szöveggel elég jól be lehet vágódni, nem egy szint a családi kftvel, azt inkább ne hangoztasd. Ha azt akarod, hogy tudják nagyon jól keresel, a kormányközeli, meg a nemzetközi mostanában a két legjobb, de egy "országosan elismert cégnél" szöveget is bedobhatsz..

2022. ápr. 12. 09:04
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már rég nem ott dolgozom, voltam neves nagy cégnél is, neves egyetemen is. Csajozásba meg belefáradtam és időm sincs :D Azért a komolyabb helyeken komoly elvárások is vannak. Családi kis kft-nél meg olyan fasza rugalmas munkaidőm volt, hogy szinte bármikor le tudtam szervezni egy randit, mert csak beszóltam, hogy ma nem megyek be és ennyi.
2022. ápr. 12. 09:20
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért hitte azt, mert folyamatosan ezt sulykolják mindenhonnan - főleg a megkeseredett férfiak ("csak akkor lehet nőd, ha sikeres vagy meg van pénzed, mert a nők felfele választanak mindig és felszínesek") meg a nők egy része is ("jaj, csak az a lényeg, hogy legyél ambiciózus meg motivált")...

amikor ennyi édeskevés általában egy kapcsolathoz... A sikerek önmagukban nem vonzóak. Akkor tudnak segíteni, dobni a dolgon, ha:

- az alapvető gond az volt az illetővel, hogy nem határozott és magabiztos, viszont a sikerrel szed magára némi önbizalmat, és sokkal felszabadultabban tud ismerkedni

- ha a személyisége alapvetően vonzó azoknak a nőknek a számára, akiket hajt

- ha külsőre legalább egy átlag szinten megüt, kifejezetten szép kiszemelt nőknél meg átlag felettit

2022. ápr. 12. 10:21
 28/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem visszafele is igaz. Sikeres nem az lesz, aki pesszimista és mindennel baja van. Alapból a sikerhez valakinek olyan hozzáállása volt, hogy próbálkozott.
2022. ápr. 12. 10:50
 29/29 anonim ***** válasza:

Első vagyok és javítom magam. Szerintem is számít a pénz igazából, csak a léc, ahol már számít, olyan magasra került, hogy az halandó ember számára elérhetetlen, hacsak az ember nem költözik külföldre (Pl.: London).

Ugyanakkor Londonban meg amennyivel többet keres egy magyar férfi, annyival nő is az ottani nők elvárása.. Viszont vannak olyan országok is, ahol elég simán fehérnek lenni így akkor már inkább odamennék.

2022. ápr. 12. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!