Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányok általában miért a más etnikumú hiperpigmentált srácokat részesítik előnyben?
"Ha egy lovat vinnék nekik az alá is befeküdnének csak mert különleges?"
Inkább a lóval, mint veled.
9.
Alapból a "feketék", mint csoport erősen problémás, mert nem egy típus létezik. Csak a főbb kategóriák az afrikai feketék, az afroamerikai csoport. De még az afrikain belül is van egy északi és déli kultúrkör (amennyire látom) az északi iszlám alapokon nyugszik (az összes észak-afrikai állam iszlamista), a déli inkább keresztény, illetve mindenhol megvannak a törzsi hagyományok, emlékek, kivéve ahol ez teljesen kiirtásra került.
A kérdező bunkó lovas példáját én sem értem.
12.
Mr.Hands kommentje? :D (Bár ő belehalt a dologba... Kicsit komolyan vehette a 'lóf*sz a seggedbe' felszólítást)
Én saját bőrömön tapasztaltam, hogy tényleg inkább összeáll sok csaj különböző etnikummal, mert különlegesnek találja őket. Nagyon sok olyan párt látok ahol a lány fehér, feltűnően csinos is akár és mellett a tipikus, suttyó, napszemüveges, "menőző", BMWs kancigány díszeleg. A cigók amúgy rámenősek és nincs különösebben gondjuk az önbizalommal (még ha nem is feltétlen van mire büszkének lenniük), mindig jóval a valódi anyagi szintjükön felül mutatkoznak, külsőségek terén stb. Sok csajnak ez szerintem bejön.
Tavaly egy lány akivel ismerkedtem (ő jött amúgy oda hozzám, ő kezdeményezett), inkább összejött egy törpe arab segédmunkással, mint velem.
Elég sok embert ismerek, de ebből konkrétan kettő olyan nőismerősöm van, akinek fekete párja van (egyébként mind a ketten kimentek külföldre és ott ismerték meg). Szóval ennyit arról, hogy "általában".
Egyébként elég sok férfi csorgatja a nyálát az ázsiai nőkre. Azzal nincs baj? Azt már egyből nem érzed "fajárulásnak"?
18.
Most nem náculásból, de az ázsiai kultúra közelebb áll a "fehér" kultúrához, mint bármelyik másik, kivéve talán még a latin-amerikait, mivel ők alapvetően spanyol leszármazottak, némi őslakos genetikai keveredéssel.
Az indiaiak nagyon sok avítt, európai szemnek barbár szabályt tart fent, az arab tudatosan utasítja el a nyugati kultúrát, Afrika "nem iszlám része" pedig sosem volt olyan helyzetben, hogy dönthessen, mert a vagy fehér vagy fekete elnyomó vezérek alatt nehéz dönteni, vagy fejlődni.
Az amerikai feketék egy másik csoport, náluk van egy réteg akik nagyon szépen fejlődnek, saját kultúrával, értelmiséggel. Viszont sokuk reked meg a fux - low rider - marihuána - frájcsikön - reppp - dinnye - fekete poénkodó karakter a filmekben színvonalon.
Cigányainkat egyikhez sem lehet hasonlítani, ráadásul még közöttük is vannak eltérések (beás vs oláh vs romungro vs szintó vs gábor - egymást sokszor jobban utálják, mint bárki mást). Ráadásul a cigó itthon nem számít egzotikusnak. Tegye fel a kezét, akinek egy Magyarországon született roma egzotikusnak számít. Esetleg egyes fővárosi részekben, ahol a népesség megvan győződve róla, hogy vidéken népviseletben járnak a csikósok és a pásztorok, minden olyan, mint a régi betyármondákban és életükben nem láttak se cigányt, se vidéki embert, se semmit ami erre jellemző. Ők mondjuk jól hozzák a baloldali ellenzék "vidékiember-felfogását", ami nagyon sértő és megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!