Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek járnak prostikhoz?
Figyelt kérdés
Vagy akkor ők már nem incelek?2022. ápr. 10. 15:50
12/27 anonim válasza:
#9 hát Meta, te nem tudom te milyen mozit nézel, de az biztos hogy nem azt amit mi itt mind, mert az általad említett úriember az egyik legocsmányabb féreg ezen az oldalon.
13/27 anonim válasza:
Tudom, hogy az, de legalább őt vezérlik valami elvek, még ha azok olyanok is, amilyenek.
14/27 anonim válasza:
Meta, milyen elvek? Hogy 37 éves, soha életében senkinek se kellő hímneműként (bocs de képtelen vagyok rá a férfi szót használni) cseszegeti az öreg, leharcolt nőket (kb 23+)? Egy szánalmas bohóc. De ami nagyobb baj ennél az az hogy egy aljas kis szemétláda.
15/27 anonim válasza:
Ezekkel mind tisztában is vagyok. Viszont vannak olyan témák - nem párkapcsolatiak -, amelyekben egész korrekt logikai okfejtést szokott adni. Én megadom neki az esélyt, hogy ha pont a felnőtt párkapcsolatokban abszolút irreleváns a véleménye, attól még lehetnek jó gondolatai.
16/27 anonim válasza:
Mondjuk olyan elvek, hogy nem tamogatom a bunozest es az emberkereskedelmet.
37F incel
17/27 anonim válasza:
Kivételesen nem tudok nem egyetérteni ebben a témában 37F incellel. Az is tovább taszít azoknak a nőknek a szerencsétlen sorsán, aki használja őket aprópénzért a becsületük ellenében. Ez semmivel sem jobb, mint az, aki rossz véleménnyel hápog otthon a gép előtt.
18/27 anonim válasza:
Hat pedig itt ugy mukodik a prostitucio, hogy gyerekkent elszedik oket a csaladjuktol, pl. szerencsejatek-tartozas miatt.
37F incel
20/27 anonim válasza:
Szerintem a White Metamorphosis meg a 37F incel ugyanaz az ember. Megcsinálta a White Metamorphosis nevű profilt, hogy mintha más ember támogatná mikor ugyanaz az ember. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!