Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen, mitől függ, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen, mitől függ, hogy mikor, milyen km távolságot mutat köztetek, az adott személlyel?

Figyelt kérdés

Van egy sràc, akivel pár hete randizom, azt mondta, azóta nem pörgeti a tindert, ès sokáig ugyanazt a kilómètert is mutatta az alkalmazás, de most össze-vissza, màs tàvolsàgokat mutat..(Mellesleg, amióta nem ír...)

Akkor ez azt jelenti, hogy mégis be szokott lépni?

Köszi előre is!

2022. ápr. 9. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem akkor mutatja ugyanazt a távolságot folyamatosan, ha ő letörölte az appot. Nekem is van egy ilyen korábbi match-em.

Ha ugrál a km, úgy gondolom, hogy akkor alsó hangon fent van neki az app a telón. Azt nem tudom, hogy ilyenkor belép-e, de eddigi tapasztalatból azt mondom, hogy biztosan belép, mert ezek az emberek már függőségből visszajárnak.

De kíváncsi vagyok más mit írj majd, mert ezen én is nagyon sokat gondolkodtam.

2022. ápr. 9. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszi szépen! :)
2022. ápr. 9. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként, azt azèrt nem gondolnám, hogy addig le volt neki törölve, mert csak azt mondta, hogy nem lép be, de hogy letörölte volna, nem tudom... na mindegy.
2022. ápr. 9. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Akkor valószínűleg akkor sem ugrál a km, ha nem lép be. Amint belép frissül a km.

Hát nem tudom, de én már nem bírnék valakivel összejönni úgy, hogy tudom, hogy ott nyomul. Vagy leszedi alsó hangon a fotóit, vagy goodbye.

2022. ápr. 9. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz, egyetértek...:/
2022. ápr. 9. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!