Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy őt szeretném választani?
Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem két lánnyal. Mindkettő nagyon szimpatikus, és már hetek óta beszélgetünk, randizgatunk. Igazából elérkezett az az időpont, amikor úgy érzem, hogy választani kell. Mindkettő nagyon szimpatikus és kedvelem őket, viszont egyikük valamennyivel jobban tetszik, azonban nem vagyok benne biztos, hogy ő engem választana. Szerintetek ilyenkor mennyire korrekt megmondani neki, hogy egy másik lánnyal is randiztam, és végül őt választanám.2022. ápr. 7. 22:24
2/8 anonim válasza:
Korrekt, de nekem sajnos nem kellenel ezek utan.
3/8 anonim válasza:
Felesleges. Mi célod lenne ezzel? Hogy úgy érezze, hogy győzött, vagy magadat akarod nagyon őszintének beállítani? Ez nem szükséges kör, sokan csinálják így, de nem kell kimondani. Lehet, hogy ott is hagyna, ha ő éppen ilyen típus.
4/8 anonim válasza:
Tegyél egy x-et a karikába annál a listánál, aminél a nevét látod és dobd be az urnába! Én így választottam a szerelmemet, 12 éve boldogok vagyunk. 😊🧡
5/8 anonim válasza:
Itt tulajdonképpen arról van szó, hogy neked az A lány tetszik jobban, de nem vagy benne biztos, hogy kölcsönösek az érzések. Biztosra akarsz menni, mielőtt a B lányt elutasítod, mert ha az A-nál nem lenne sikered, akkor ott lenne. Tehát ez nem arról szól, hogy korrekt legyél, hanem hogy ne kelljen kockáztatni, hogy végül hoppon maradj.
6/8 Noren1989 válasza:
Egyet kell értsek #5el.
Ha jófej vagy, a màsik lànyt elutasítod, majd az egyiknek ezt nem említve, tovàbb randizgatsz.
Tudod a nők java nem tekinti versenyhelyzetnek a tàrskeresést, nem tüntet fel jobb fényben, h "Julcsi, inkàbb (!) téged vàlasztalak!".
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem korrekt. Én nem tudnék örülni egy ilyen "választásnak".
8/8 anonim válasza:
Nem kell tudnia a dilemmádról. Te pedig válassz, ahogy neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!