Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtek beszélgetni egy férfival folyton azt mondják,hogy olyan nőt keresnek aki kedves és mellette boldog lehet.Engem egy aranyos, cuki,kedves, imádnivaló, gondoskodó figyelmes türelmes nőnek írnak le a férfiak,de egyik sem akar komoly kapcsolatot ? Ez miért lehet ?

Folyton azt mondják,hogy hát,de pont olyan a személységem akit keresnek,de valahogy nem akarnak kapcsolatot....

2022. ápr. 6. 19:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom csak dugni akarnak, nyugi aki komolyan gondolja az akar majd veled kapcsolatot.
2022. ápr. 6. 19:07
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

A pasik mindig azt mondják amit hallani akarsz majd probald ki

En már szórakoztam is ezźel

Ha komolyat keresek á véletlen ő is komllyat keres

Ha ugyanennek azt irom masik profilrol hogy szexet akarok jé, ő is

Ha azt írom van párom de mellette jo lenne vki, hoppá, neki is van párja aki mellett jo lenne vki

Ha azt irom sz.r házasságom van es hianyzik belole a szex ő azt reagálja neki is sz.r es szexmentes

Ha azt irom szeretem a párom minden jo de jo lenne egy kis plusz, akkor ő is szereti a párját és csak kisebb pluszokat keres.

Még nem jöttem rá arra hogyan szedjem ki belőlük a nyers valóságot hogy amug, mit akar.

De kezdem ugy erezni mindegyik csak szexet akar, es kesobb amikor megismernek esetleg szerelmesek is lesznek csak akkor fognak többet akarni tőlem a szexnél. Amig nem ismernek addig hianyérzetuk sincs szerelemre sem, csak szexre. De később meg még a szexkapcsolatos is a küszöböt fogja rágni hogy elvenne feleségül. Csak épp ezt ismerkedésnél még nem tudta saját magárol sem

2022. ápr. 6. 19:11
 3/18 anonim ***** válasza:
55%

"A pasik mindig azt mondják amit hallani akarsz majd probald ki":

Ez így nem teljesen igaz, de javítom:

"A felső 10% modell kinézetű CHAD -ek és a hiperszociális OOFY DOOFY -k mindig azt mondják, amit hallani akarsz. Ne próbáld ki, bármennyire is megvan velük a szikra."

2022. ápr. 6. 19:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Hogy a kicsodak,ezt most légyszi úgy is,hogy én értsem, köszi
2022. ápr. 6. 19:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom a válaszokat hova tenni,de köszi aki írt
2022. ápr. 6. 19:26
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

CHAD: A férfi, akivel akár heteken, hónapokon át tartó válogatás után végül matchels valamelyik randi appon. Másik lehetőség, hogy ő lesz az magas jóképű pasi, akivel véletlenül összetalálkozol az éjszakai életben és úgy érzed, hogy az eseted.

OOFY DOOFY: A férfi, akit már ismersz 3 éve. Jelenleg egy rockbandában játszik dobosként, de mellette találkoztál vele amikor együtt segítettetek az ukrán menekülteknek. Tudod róla, hogy igazi ambíciózus férfi, mivel napi munkája mellett másodállást vállalt bártenderként. Nemrég elhívott téged egy házibuliba is, ahol több új embert ismertél meg.

2022. ápr. 6. 19:34
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egy nő sem elég jó nekik és keresgélik tovább álmaik asszonyát. Én meg már egy szavukat sem hiszem el, azt hazudnak amihez epp kedvük van.
2022. ápr. 6. 19:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. A legtöbb férfi érzelmes, mindig elárulják, hogy mit akarnak, csak figyelni kell rájuk, és nyílt lapokkal kell játszani.

Látszik az egy férfin, ha tényleg oda meg vissza van egy nőért, és az is, ha csak szexet akar, kiszedni is könnyű belőlük. A legtöbb nőt nem a férfiak csapják be, hanem ők saját magukat

2022. ápr. 6. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, ez az ismerkedés téma nekem se megy. Némelyik férfi volt olyan amelyik elvárta volna hogy folyamatos munka mellett majd üljek le vele reggelizni, ebédelni, vacsorázni ekkor mondtam hogy na persze mi vagyok én.. Az ilyen ne csodálkozzon hogy nem találja ráadásul elvárják hogy szép legyen a nő de nem is akármilyen legyen hiába néz ki az adott ember pocsékon ők akkor is elvárják és még az ilyen csodálkozik hogy nincs párja. De még sorolhatnám milyenek vannak, én ezért fejeztem be majd a sors dönt mi lesz.
2022. ápr. 6. 21:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, mondasz valamit
2022. ápr. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!