Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet elfogadni, elhinni, megérteni, hogy egy sportos nő vonzódhat egy erősen túlsúlyos férfihoz?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 16:17
1/16 anonim válasza:
Mert azoknaltalabam büdösek izzadnak fulladnak a leocsőn böfögnek es disznók. A sportos nők meg nem.
2/16 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok,csak fordítva.Sportos férfiként imádom az erősen túlsúlyos nőket.Ezt sem nagyon hiszik el legtöbben,nem tudják elfogadni.
3/16 anonim válasza:
Mert a fetisizmus mindig kivétel lesz és nem szabály.
4/16 A kérdező kommentje:
#1 Próbáltad?
2022. ápr. 6. 16:20
5/16 anonim válasza:
Logikailag már önmagában is egy konfliktusgeneráló tényező lehet a magánéletüket is tekintve.
Eltérő hozzáállás, napi rutin, étrend, életfelfogás.
Az egyik egy ép testben ép lélek, míg a másik egy kevésbé ép testben épp hogy élek látásmódú személy... :,/
6/16 anonim válasza:
Nekem tökmindegy felőlem a szamarokhoz is vonzódhatsz.
7/16 anonim válasza:
A fétis soha nem lesz normális és
elfogadott. A fétisnek köze nincs a szerelemhez. Ha szeretsz valakit azt akarod, hogy boldog legyen és egészséges. Ez ugyanolyan, mintha direkt olyan párt keresnél aki öngyilkos akar lenni. Elfogadod és támogatod egy olyan dologban, ami neki ártalmas és veszélyes. Ilyen nincs a szerelemben.
8/16 anonim válasza:
7-es:hülyeséget írsz.Miért ne lehetne egy sportos ember szerelmes egy kövérbe.Én már több kifejezetten kövér nőt szerettem.Nem miattam lettek kövérek,így szerettem beléjük.
9/16 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem lehet beléjük szeretni, de azzal, hogy elfogadod és elhiteted vele hogy ez rendben van ártasz neki. Márpedig miért ártanánk annak, akit szeretünk? Na meg itt inkább arról van szó, ha valaki direkt kövér társat keres, mert izgatja a dolog.
10/16 anonim válasza:
En elhiszem, de meg sosem lattam ilyet. Ahogy a kozelebbi ismeroseim sem. Biztos van ilyen, de nem gyakori.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!