Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most minden fiatal elköltözik az országból nehezebb lesz ismerkedni?

"Magyarország a lehetőségek országa nem Amerika. Aki nálunk nem tud megélni, az máshol sem fog"
Ilyen adoterror mellett? Ebben mondjuk hasonlit Magyarorszag az USA-ra....
37F incel

Azoknak a fiataloknak akik menni akarnak üzenjük hogy mi hamarabb tegyék meg!!!!!
A baj hogy törött kézzel és véres orral vissza kell fogadjuk őket mert az értelmes ember tud megbocsátani és tudja hogy nem dobhatja végleg ki a fiókát a fészekből ha most ép megtagadni kíván mindent ami érték!
Egyébként hál istennek megnyugtattlak rengeteg fiatallal dolgozom együtt meg sem fordul a fejükben hogy el menjenek most már!!!
4dike elött őkis mondták ha vasárnap éjjel és hétfön napközben nem lessz mit ünnepelni elmennek Sőt az idősebb generációt képviselve már magam is gondoltam rá hogy elkísérem őket
De ez egy szabad ország mindenki tesz amít akar!
Mi köszönjük hogy itt élhetünk!

"Mi köszönjük hogy itt élhetünk!"
Viktornak hálálkodj, adózz is jó sokat.

Hálás is vagyok neki
Nincs szükségem és más értelmes embernek sem a szavazatokból kiderül hogy sok van aki az óránál tovább lát egy bújtatott új Gyurcsány Ferenc és kormányára.Esetleg egy idiótára aki hábúrúzni viszi a gyerekeinket.Mert a nagyképűség és külföld éjjenzésére vágyik.
Az Öszödi beszédet mi jól megsínylettük tudjuk éreztük akkor még fiatal felnőttként a törődést.
Soha nem kaptunk akkora segítséget egy kormánytól sem mint mai fiatal
Nagyon örűlök hogy körűlöttem lévő fiatalok becsülik ezt.Többek között azt hogy húszas éveik elején teljesen adó mentes!!!!
Mi részünkről amit ez a kormány ad MUNKA ami a legfontosabb.Mert e nélkül nincs semmi!
De mint írtam mindenki úgy él ahogy akar sok szerencsét annak aki menni akar!A határokat a mi Viktorunk soha nem zárja le!

"A határokat a mi Viktorunk soha nem zárja le!"
Ámen!

Akko' gyuhetnek a migrancsok :)
37F incel

16 te és a hasonló szenvedő fiataljaink Migránsok vagytok az anya országotokban?
14 állampolgárokra gondolt nem bevándorlókra.Nem kell kukacoskodni mint az ellenzék.
A kerítés jó helyen van maradjon örökre ott!

En migrancs vagyok, e-migrancs :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!