Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tetszik külsőre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tetszik külsőre a jelenlegi párod?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy 10-es skálán mennyire tartod vonzónak a partnered. Ő a zsánered, ahogy megláttad, megtetszett, vagy később alakult csak úgy?

El tudsz képzelni házasságot valakivel, aki külsőre kevésbé az eseted, ellenben nagyon megvan az összhang, jól érzed magad vele?

2022. ápr. 4. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hmm, szerintem örökre egyedül maradok. Akit szeretek, azt nem látom objektíven. Tiszta depisek ezek a válaszok.
2022. ápr. 4. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem még soha nem volt olyan, aki elsőre nagyon tetszett volna (és már nem is lesz, különböző okok miatt).

Volt olyan párom, aki nagyon nem tetszett, volt olyan, aki csak egy kicsit nem tetszett, volt olyan, aki semleges volt és volt olyan is, aki egy kicsit tetszett.

Idővel mindegyikük külsejét elfogadtam, megszerettem. Ők is így voltak velem.

Következő életemben szeretnék olyannal is együtt lenni, aki nagyon bejön. :))

De egyébként a külsőt lehetetlen a belsőtől különválasztani. (Természetesen szerintem is nagyon sokat számít a külső.)

2022. ápr. 4. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
0/10. De egyszeruen imadom es vele akarok maradni orokre. Jol osszeillunk lelkileg. Szivesen maszok ra. 10 eve elunk egyutt es gyereket is tervezunk.
2022. ápr. 5. 04:13
 14/15 anonim ***** válasza:
6/10. Mikor összejöttünk 7-8 volt, de azóta eléggé elhízott. Még így is tetszik, de ha lefogyna azért jobb lenne.
2022. ápr. 6. 15:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Maximálisan. A 15 év alatt elég sokat változott (oda-vissza), de minden formájában tetszett az első perctől.
2022. ápr. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!