Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 350 ezer forint elég arra nőként, hogy a férfiak szóba álljanak velem?
$20 as nagyon aggodik :D
Nincs miert aggodnia. Hisz se kevesebbet kereso no, sem tobbet kereso no SEM akar vele egy levegot szivni, nemhogy nyaralni :D
Istenem :D
Hogy aggodik. Pedig ra se neznek a nok. Es azok se akik netto 270 et keresnek. :D
Hát én igazából sosem gondoltam még erre. Megtetszik egy lány, jó esetben még meg is kedvelem... Életemben nem jutott még eszembe a pénztárcája. Ha meg a jövő lenne téma, mint pl. gyerek, lakhatás, autó az már megint más. Ha idáig jutottunk akkor támogatjuk egymást. Közösen kereshetünk esetleg jobb lehetőséget.
Na de simán a kérdésre: Szerintem a 350 nem rossz egyáltalán.
#25 nek legalabb van agya!! Tudott ertelmeset irni! :D
Igazad van!
Nálam inkább attól függ, hogy kellemes személyiség vagy-e. Ha egy kiállhatatlan *H.P. vagy, akkor kereshetsz tőlem 1 miskát is. Meg persze legyél vonzó a szememben külsőre is.
*H.P.=hülye p.csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!