Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni, ha senkinek sem kellek?
Minden napom rosszul telik, állandóan az jár a fejemben hogy senknek sem tetszem. Próbálok nyitott lenni mások felé, de csak visszautasítást, nem tetszést tudok kiváltani.
Mit kezdjek így magammal? Sem a munka, sem más nem okoz élvezetet, örömöt. Alig eszek, otthon csak nézek ki a fejemből.

8 azok akiknek rengeteg ismije van, barátja es sokan szeretik es tenyleg zajlik veluk az élet állandoan hivogatják őket es gyakorta nyilik lehetőségük párkaocsolat kialakitására is ezzel azzal, azok nem uj "p.na reményében" teszik ezt, hanem képesek BÁRKIVEL jol érezni magukat. Nekik ez lazán könnyedén jön es jolesik akkor is ha épp nincs belőle kvázi haszna.
Töltik őket az emberek, a társadalom es nem lemerítik.
És ez az a réteg aki a legaljával IS, és a legmagasabb körökben IS egyaránt jol érzi magát es mindenhova beilleszkedik.

Fokyt Kifelé kell nyitottnak lenni az emberek iránt érdeklodni es nem befelé nézni csak ahogy a kerdezo teszi.
Az embereknek vannak igényeik masokra. Ugy kapcsolodhatsz ha nem ego vagy es a sebeid nyaldosod, hanem törődsz masokkal.és őket nezed.
Kifelé legyen a fókusz.
Azt nézd a csajnak mi kell es add meg. Azután már ő fog hívni teged.

Ha eteted a halat akkor lesz csak kapás.
Ne azt várd hogy majd a halak ugranak rád

Én is így vagyok.
Elfogadni nem tudtam,csak együttélni vele.

Jószándékúnak kell lenni! És akkor betoppan az életébe a lehetőség.
Ismerősök között , családban, munkahelyen , boltban stb , bárhol legyél kedves az emberekkel. Segíts ahol tudsz…. És akkor az élet vissza adja neked azzal amire vágysz. (Ha persze őszinte vagy! Ha személyisegre hulladék vagy akkor sose lesz csajod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!