Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi magyar incelek megint megszívtuk? Nincs mese, ha alfa hím akar lenni egy férfi, ki kell menni külföldre és ott kell építeni egzisztenciát?
Most tudtam meg, hogy összesen 2000 ukrán menekült akar itt maradni, a többi az mind megy tovább Nyugatra. Szánalmas, még az ukrán nők is lenéznek minket, még azoknak is kevés egy magyar pasi.
Itt reménykedtünk, hogy talán végre egyszer az életben ránk mosolyog a szerencse és elárasztják a nők az országot, erre meg nem...
Tényleg csak akkor lehet egy átlagos külsejű magyar férfinak barátnője, ha külföldi egzisztenciával tud villogni? Magyarországot még az ukránok is lenézik.. a magyar nők nagy része meg ugye Nyugati férfihoz ment ki, ezért itthon a férfitöbblet miatt nincs esélye egy 10/7,5-8 as kaliberű pasi alattinak.
29
Jajaja, de az incelek is sokszor alapból megfoghatatlan nők után ácsingóznak. Ezt mindig tagadják, de volt már itt több egyed is, aki bevallotta, hogy ő különösen szép nőt akar maga mellé, miközben bűn rondának tartja magát.
"Dehogy! Itthon is épithetsz egzisztenciát!"
Megprobaltam. Azota is keres a NAV.....
37F incel
#29: Sehol sem ismerte be a valaszolo, hogy neki a kinezet szamitana. Szimplan leirta, hogy megnezne, ha mar ilyen nagykepu szovegeket tolsz.
De, oke, azt mondod, nem a kinezeted szamit: Mit tudsz nyujtani belso teren? Mert most megmutattad, hogy egy szoveget sem tudsz ertelmezni. Akkor mit nyujtanal a masiknak?
"Férfiként egy normális társadalomban nem nagyon kéne, hogy számítson a kinézetem azt leszámítva, hogy ne legyek pocakos"
Ez lenne az álmod, mi? Lusta disznó.
#29 nektek inceleknek életetek ez a huzigálás? Másról se szólnak a kérdéseitek és a válaszaitok mint hogy a tinder így, a tinder úgy, kiket hova huzigálunk mi, felszínes nők. Én pl életemben nem jártam semmilyen társkeresőn és soha nem is fogok, szóval esetemben rossz lóra tettél, tévedett a kristálygömböd hogy kit hova huzigálok, mert senkit semerre (illetve igen, élőben, de fel-le és nem jobbra balra 😆 bocs a vaskos humorért)
Fárasztó ez már nagyon. Életből nincsenek tapasztalataitok?
"Életből nincsenek tapasztalataitok?"
De vannak. Mentunk szepen a friendzone-ba, ha nem lettunk elhajtva egybol.....
37F incel
37.-re.
És akkor mi van? Keresni kell mást! Ha nem veszenek fel az első 2-3 melóhelyre, akkor a 4.-re nem is jelentkezel, inkább éhen döglesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!