Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez a 30 éves férfiak átlagos testalkata akiért miért nem?
Figyelt kérdés
A Google szerint ez a 30-35 éves férfiak teste átlagban! De ugye a nők mindig azzal jönnek átlagos pasinak kell csak lenni… de ilyen testtel a többség labdába se rúghat és tévesen átlag alattinak mondják őket!
Hogy is van ez akkor? Ja hogy tényleg kigyúrtnak kell lenni? Vagy a 65 kilós tini fiú testalkatot hívni átlagnak - hogy a valós átlagot meg hívjuk átlag alattinak ?
Itt a kèp : [link]
2022. márc. 28. 16:39
21/28 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, hogy nincs kigyúrva, vagy feleslege van.
Hanem azzal, hogy nincs tartása, nincs válla, semmi, csak úgy oda van ba$zva, mint egy db szar.
Azért 30 évesen ne ez legyen már az átlag.
22/28 anonim válasza:
20-as, csak az ismerőseimre tudok hagyatkozni, de aki 30 felett ilyen, nőben vagy férfiban, az 20-on évesen is ilyen volt. 2 van, aki a korral lett testesebb.
23/28 anonim válasza:
22: Az rendben van, de ha felszállsz a villamosra, bemész a sarki fűszereshez, általában nem kigyúrt cicababák vannak ám nőként sem, hanem kb. ennek a képnek a női megfelelői, csak normálisabb ruhában.
24/28 anonim válasza:
Én is így nézek ki és ebbe a korosztályba tartozok! Akkor most megnyugodtam, hogy ez az átlag.
25/28 anonim válasza:
Hát én nem tudom, nem szoktam annyira megnézni az embereket, félelmetes, hogy mi lehet a ruha alatt.
26/28 anonim válasza:
Mi a párommal negyvenen túl vagyunk, de akkor meg vagyok nyugodva, mert ehhez képest baromi jól nézünk ki. Ettől - akár férfi, akár nő - mind a ketten elhánynánk magunkat.
27/28 anonim válasza:
7 kedvesemből 2 volt ilyen, pedig egyikük 22, másikuk 18 éves volt.
28/28 anonim válasza:
Valóban ez az átlag. Mintha klinefelter szindrómája lenne mindnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!