Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez a 30 éves férfiak átlagos testalkata akiért miért nem?
A Google szerint ez a 30-35 éves férfiak teste átlagban! De ugye a nők mindig azzal jönnek átlagos pasinak kell csak lenni… de ilyen testtel a többség labdába se rúghat és tévesen átlag alattinak mondják őket!
Hogy is van ez akkor? Ja hogy tényleg kigyúrtnak kell lenni? Vagy a 65 kilós tini fiú testalkatot hívni átlagnak - hogy a valós átlagot meg hívjuk átlag alattinak ?
Itt a kèp : [link]
Ez a csávó kb egy csiga. Meztelen csiga. Inkább maszturbálok kaktusszal és halok meg egyedül 35 macskával, minthogy ilyen párom legyen. Ez 30-as években sem elfogadható, nemhogy alatta…
45 felett talán elnézőbb lennék, de tekintettel arra, hogy én valószínűleg 45 évesen is kívánatos leszek, ezt viszont elvárom. Pont azt, amit én is adok.
36N
"de tekintettel arra, hogy én valószínűleg 45 évesen is kívánatos leszek, ezt viszont elvárom. Pont azt, amit én is adok."
én még 75 évesen is kívánatos leszek, jó?
Nem értem nőként, mi a gáz, csomóan mondják, hogy az aputest bejövős, ha én meghallom, hogy aputest, ez villan be, és kiráz a hideg.
Ez megint az lesz, hogy kinek mi a szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!