Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tapasztaltok, az utóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tapasztaltok, az utóbbi években valóban nagyon megnőttek a nők elvárásai, vagy ez is csak egy incel hipotézis?

Figyelt kérdés

2022. márc. 28. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Is-is. A régebbi időkhöz képest megnőttek az elvárások, másrészt teljesen jogosak az elvárások.
2022. márc. 28. 15:57
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"Valahol láttam egy kutatást arról, hogy valóban nőttek a nők igényeik, és belegondoltam, hogy ez valamennyire valid.":

Korábban volt selfiekkel 13 matchem 1 nap alatt.

Ma zéró matchem van.

Pofát befogni simp army.

2022. márc. 28. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

12-es:

És mit értél a 13 matcheddel ha egyikkel se lett komoly?

2022. márc. 28. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Igen, nőttek az elvárások, de nem csak a férfiak irányába. A mai közösségi média által uralt világban tényleg indokolatlanul sokat számít a külső és a standardok meg nagyon magasra teszik a mércét. Az amúgy teljesen jogos elvárás, hogy valakinek legyenek céljai, normális munkája, ápolja magát és legyen hajlandó fejlődni egy párkapcsolat érdekében kommunikációs képességek, érzelmi intelligencia téren.

Ami viszont szerintem baj, hogy túl gyorsan akarnak kapcsatot és túl könnyen váltanak párt az emberek, erre a fogyasztói társadalom pedig szépen rá is erősít, hogy mindig van jobb, dobd el, ha valami nem tetszik. Az ismerkedésnek és a bizalom kialakításának van azért egy ideje, nem kellene olyan gyorsan eldönteni, hogy ez az ember most vonz engem és a saját vágyaim illúzióját már vetítem is ki rá, vagy pedig leírom.

2022. márc. 28. 17:37
 15/19 anonim ***** válasza:
17%

Nagyon nőttek az elvárások, és már a korral járó természetes változásokat sem fogadják el.

Én 50+ os vagyok, és a következőket tapasztalom.

Mindenképpen kell hogy legyen dús hajad, nagy előny, ha egyálltalán nem őszülsz.

A testsúlyod és testaljatod legyen sportos, vahy esetleg átlagos. Ha van egy kis pocak, az már totál kizáró ok.

A fogaid legyenek teljesen rendben, semmi plezűr.

Sajnos ez van. Nagyon előtérbe helyeződött, a férfiak kinézete, sármossága, szépsége.

Az a baj, hogy 50-55 évesen nagyon nehéz 30-35 nek kinézni.

Iszonyatos meló. Iszonyatos.

Én pl már, most hogy itt a jó idő, újfent dunsztolom magam, mert 20 kilót leadtam, de úgy látszik nem elég, mert így sem kellek senkinek.

Még egy 10 est lekell valahogy faragni mindenképp, utána meg jöhet a has kikockázása.

Na az sem lesz egy leány álom, az biztos.

2022. márc. 29. 23:04
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

15-ös:

Még 15 évesen is beláttam, hogy ha megvan a megfelelő külsőd és stílusod, az őszülés férfiakon szexi.

Meg aztán nehogy elnézést kelljen kérjek, hogy nem rohadó fogazatú emberrel akarok csókolózni.

2022. márc. 30. 06:15
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

16.

Lehet, hogy picit rosszúl fogalmaztam.

Azzal teljesen egyetértek, hogy a fogaknak valamilyen szinten rendben kell lenni. Ez tiszta sor.

Amire én gondoltam az csak annyi, hogy idősebb korban már azért nem ugyanolyan a fogsorod mint 20-30 éves korodban.

Az jó, ha neked tetszik az őszülő haj is, ez mindenképp azt bizonyítja, hogy van némi remény.

Hidd el,sokaknak nem. Rengeteg 50 körüli ismerősöm van, akik parókát vettek, és így jóval könyebben ment nekik az ismerkedés.

Úgy látszik ilyen lett a világ.

Nagyon előtérve kerültek a mű dolgok.

Nekem pl az egyszerűbb, szolidabb nők tetszenek. Szilikon cici meg ilyesmi az nálam kizárva.

A nők annyiból vannak jobb helyzetben, hogy nekik dús hajuk van, és a nőknél nem ciki a hajfestés.

Férfiaknál nehéz úgy eltalálni, hogy nagyon jó, és élethű legyen.

Az élet az sajnos ilyen. A férfiak mindenben hátrányban vannak.

Kullogunk a nők után, és csak álmodozunk róluk, mint kiskutya a velős csontról.

Nagyon szerencse, és nagyon nagy áldás az, ha valakinek jut nő a mai világban, mert szinte elérhetetlen lett ez a feladat.

Na, de nem panaszkodom, mert sem jó.

Neked szép napot, áldott párkapcsolatot, rengeteg örömet és boldogságot kívánok.

Valamikor régen a boldogság az alap volt. Ma egy férfinek bizony kűzdeni kell érte.

15#

2022. márc. 30. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

17-es:

Nyilván mindenki tudja, hogy a fogazata nem lesz ugyanolyan egy 50-70 évesnek mint egy 20-asnak. Itt nem arról van szó, hogy nem természetes, ha a fogak gyengülnek, vagy netán kiesnek, hanem arról, hogy ne legyen egy lyuk két fogad között, mert ma már nagyon szép hidakat, koronákat csinálnak. Ahogy az is elvárás részemről és még sok nő részéről, hogy ha fekete, akkor csináltasd meg. Nem a tömés lesz ciki, hanem a hiánya.

Ami pedig a hajat illeti:

Felőlem akár festheted is. Hidd el, nem sok nőt zavar, csak a társadalom diktálta belétek ezt. Viszont! A szürke hajat viselni tudni kell.

Ez sármos és szexi:

[link]

[link]

[link]

Mindamellett, hogy ezek az öltönyök, klasszikusabb ruházatok is nem csak engem, de a nők 90%-át leveszik a lábukról.

Ez viszont nagypapás:

[link]

Ha így hordod, akkor azt a korosztályt is célozd meg.

Egyébként ha sima ősz, nagyon szép szürke tincseket lehet bele festeni akár otthon is.

Ha pedig kopaszodsz, akkor is próbáld megtalálni a megfelelő hajstílust, mert az oldalt haj, felül kopasz frizura szintén nagypapás.

Viszont!

Bármennyire is tudod a külsődet megváltoztatni, a hozzáállásodon sok múlik.

Ez a hozzászólás:

"Az élet az sajnos ilyen. A férfiak mindenben hátrányban vannak.

Kullogunk a nők után, és csak álmodozunk róluk, mint kiskutya a velős csontról."

Konkrétan olyan, amire én egyből rávágom, hogy enyhe nőgyűlölet. És ki akarna összejönni olyan emberrel, aki gyűlöli őt?

Hogy akarsz nőt, ha nem tudod megérteni a mi helyzetünket és csak legyintessz, hogy "áhhh, a nőknek minden könnyebb"?

Már bocs, de ha én nem hisztizek itt társkeresési nehézségről vagy az életem egyéb gondjáról, akkor már nincs is?

2022. márc. 30. 10:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindenben egyetértek, tökéletesen igazad van.

Nagyon jók a linkek, és tényleg sármosak.

Georges Klúni egyébként a világ egyik legszebb férfije, vele azért nehéz lenne egy kategóriába sorolódni, és a másik kettő sem lekváros piskóta.

Mindkettő nagyon szép. Nem vagyok meleg, de ezek bizony tények.

Nőgyűlölet?

Még véletlenül sem. Imádom őket, imádlak benneteket, és talán pont az a szexi bennetek, hogy irtóra nehéz megkapni benneteket.

Valamilyen szinten az is tud vonzó lenni, ha valaki, vagy valami elérhetetlen.

Ez tesz benneteket királynővé.

Jó veled beszélgetni, de most sajna elkell mennem itthonról, majd még írok. 😀😃😄

2022. márc. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!