Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi számít a szemetekben igénytelenségnek egy nőn?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 14:44
2/11 anonim válasza:
Ha nem fürdik.
Làttam már olyan eredetileg fehér melltartó pàntot, ami fekete volt a kosztól. Úgy az már gáz volt.
3/11 anonim válasza:
R.bis műszempillas festett szemű.
Ezzel.azt suggalja, mindegy, csak f.sz legyen
4/11 anonim válasza:
Büdös
Nem mos fogat, ki vannak rohadva, nincs kezelve.
Ápolatlan körmök
Ápolatlan haj
Stb...
5/11 anonim válasza:
Azok a nagyon hosszú hegyes műkörmök, amikkel ölni is lehet. Úgy néznek ki vele, mint wolverine csak nőben. Amúgy akinek ilyen van és ezt olvassa az leírná, hogy ilyenekkel egyébként meg lehet fürödni például? Fület hogyan mos az ilyen?
7/11 A kérdező kommentje:
Az ápolatlanság elég megfoghatatlan, konkrétabban írjátok le,hogy mi számít annak.
2022. márc. 27. 15:03
8/11 anonim válasza:
- pia
- drog
- színesbőrű ex
- ápolatlanság Főleg a szőr az alkaron, meg a lábujjakon!!!
- fülzsír
- koszos ruhák
- rohadó fogsor
- zsíros haj
- lepattogzott körömlakk
- MINDEN, ami leopárd, tigris, meg ilyen mintás.
9/11 anonim válasza:
"ápolatlanság Főleg a szőr az alkaron, meg a lábujjakon!!!" A nők is emberek szerintem és van szőrük.
Az állatmintás dolgokkal engem is ki lehet kergetni világból.
10/11 anonim válasza:
Ápolatlan köröm, ősz hajszálak mert nem festi a haját, ápolatlan arcbőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!