Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz társat találni? (Többi lent)
#17-es
"Nekem elküldtek egy randivonalas profilt, amin az én képem, nevem, volt. Mi az isten a célja ennek?"
Elmondom. Az a célja, hogy téged bosszantani akar. Én is láttam olyat, hogy egy nőt feltették társkeresőre a képével, nevével együtt és oda volt írva hogy leszbikus, nőket keres.

Onnan tudom, hogy megnéztem az adatlapjukat.
És igen nekem fontos, h kinek van diplomája, mert nekem is van.
18 vagyok

#23 - 21:55
"Nekem fontos, h kinek van diplomája, mert nekem is van."
Én az ilyen nőket lenézem. Mert ha én lennék a miniszterelnök akkor a diplomásnak adnék 150 ezer ft bért, a fizikai munkásnak 300 ezer ft minimálbért. Akkor megnézném mire vered magad te diplomás senki

Nem könnyű, az egyszer biztos.
Viszont férfiként mondom, nem a nők igényeivel van baj és még csak nem is a férfiakkal, hanem a körülményekkel. A nők nagy részét nem a fizetésed érdekli, nem a karriered és nem is a háttered. Hanem hogy a társuk valóban egy férfi legyen. Egy férfinek kell, hogy legyen önbizalma és egy bizonyos kor után nem árt, ha van némi, elegendő tapasztalata. És valljuk be, szerintem sok az önbizalomhiányos és tapasztalatlan férfi. Márpedig ha nincs önbizalmad, egy nőnek se leszel vonzó, lehet akármilyen háttered vagy pozíciód.
A másik érdekes jelenség, miszerint Magyarországon kb egyenlő arányban vannak a nemek (talán némi férfitöbblet van állítólag), de alig ismerek olyan hölgyet, akinek nincs párja. Nem tudom, ti ezzel hogy vagytok, persze lehet, én élek rossz helyen. De szerintem nagyon kevés az épkézláb lehetőség. Munkahelyemen sok nőt és férfit ismerek, sok jó kapcsolatot ápolok bent hála égnek, sok emberrel beszélek. Míg a férfiak háromnegyedének nincs párja, a nőknek mind van. Eskü. És ha esetleg még se lenne, én, amit nem egyszer láttam a két szememmel, azon nyomban körbeveszik a férfiak és randira hívják többen őt. A nők, lehet sok idióta pasi közül, de tudnak válogatni. Nem azt fogják választani, akinek jó szíve van, de nincs tapasztalata. Ő jó egy barátnak, egy havernak. Hanem azt, aki lehet, egy bunkó paraszt, de van önbizalma és tudja, hogy mi kell egy nőnek. Őt fogja a nők 95%-a választani.
És hogy honnan gondolom mindezt?
Mert 15 éve nincs párkapcsolatom és előtte is 1-2 hónapos kapcsolatom volt össz-vissz. Ma már tudom, hogy miért nincs. Én ezt egy ördögi körnek éltem meg. Ha nincs önbizalmad, nem lesznek tapasztalataid. És ha nincs tapasztalatod, egyre csekélyebb és csekélyebb minőségi lehetőségeid lesznek. A tapasztalatot természetesen nem csak a szexre értem, persze az is beletartozik.
Elég sokat görcsöltem rajta egy időben, mert nem volt társam és nagyon boldogtalan voltam évekig. Nem aludtam napokig, tömegiszony alakult ki bennem, kerültem az embereket és pszichológusokhoz jártam. Évek teltek el így. Most már tudom, ez állt mind a háttérben. Azóta nyugodt és jobb az életem, amióta szívem mélyén feladtam és elfogadtam, hogy én egyedül maradok. Akármilyen hülyén is hangzik, nekem azóta állt helyre az életem.
Férfitársaim, ti ne essetek ebbe a hibába, ha persze szeretnétek normális kapcsolatot valakivel. A nőket nem a pénzetek fogja érdekelni, hanem hogy a társuk férfi legyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!