Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz társat találni? (Többi lent)

Mindegy, melyik társkereső van futtatva, mindegyik fizetős. Sőt sok a kamuprofil, csomó olyan lány képét látom különböző randioldalakon, más névvel más városból ugyanazzal a képpel. Valszeg nem is lányok hanem automata üzenetes csalások...vagy fizetett adminok, akik a forgalmat akarják generálni, esetleg bot-ok ugyanezzel a céllal. Neten nem lehet normálisan becsajozni, a valamire való nők nem randioldalakon vannak, ugyanis nincs rá szükségük...
Tehát összegezve szinte az összes társkereső oldal valamilyen szinten átverés.
Az egész párkeresés 2 dolgon alapul:
1) Van ismerősöd/haver/haverina, aki tud segíteni neked, mert igenis számít a protekció ezen a területen is.
2) Van saját lakásod és autód illetve egy jól fizető állásod és úgy mész bele a párkeresés rejtelmeibe.

Amúgy beleolvastam a hozzászólásokba, nem láttam olyat hogy bárki is a nők nagy igényei-re panaszkodott volna...ha volt is ilyen, az is csak a társkeresőkre terjedt ki, hogy azon a nők királylányként érzik magukat, a másik fele pedig vagy viccelődött vagy az online társkereső oldalakat fikázta, ahogyan én a 11-es válaszomban.
Szóval, ne hazudj kérdező!

#12: Ha ennyire frusztrált vagy, ideje lenne felkeresned mindannyiunk érdekében egy szakembert.
"Tele van a nőgyűlölő fröcsögésetekkel és kamu kérdéseitekkel a kategória."
Pont ugyanannyival, mint férfigyűlölővel, csak az téged nem zavar. Vicces az állításod annak tükrében, hogy épp lenyomtál egy férfialázó szöveget...
"jaj az átlagos nő=instamodell jelent"
Nem azt jelenti, dehát a frusztrációd miatt ez fel sem tűnik neked.
A kategóriákról fogalmam sincs, mit beszélsz, nem szoktam ott lógni.
"de jaj tök jó lakni anyádnál, aki mindent fizet"
Mondjuk én a barátnőmmel lakom, szóval ez nem is értem, hogy jött ide.
"Minden a k-rva kielégülésetekről szól bakker."
Nem, nem erről szól. Viszont, a frusztrációd kiadása láthatóan neked nagyon fontos. Tényleg érdemes lenne a szakemberen elgondolkoznod. (Meg azoknak is, akik ilyen gyűlölködő hozzászólásra képesek voltak zöld kezecskét nyomni. Ez pont olyan volt, mint az incelek rinyálása. Vicces, hogy mennyire élvezitek a kettős mércét, pedig ugyanúgy lent vagytok.)

"Nem mindenkinek egyszerű én tegnap az egyik társkeresőn rá írtam egy nőre aki elvileg kedves és lehet írni rögtön tiltott mert rá mertem írni."
Honnan tudod, hogy azért tiltott? Honnan tudod, hogy nő volt, hisz itt minden férfi büszkén mondja, hogy ők is regiznek nőként.
Vagy honnan tudod, hogy igazi a profil? Nekem egyszer elküldtek egy randivonalas profilt, amin az én képem, nevem, foglalkozásom volt. Szóltam az oldalnak, semmit nem csináltak, rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, most is fenn van.
Mi az isten a célja ennek? Akár férfi, akár nő van mögötte, ha elmegy a randira, nem én vagyok. Ha meg nem... nekem az a félelmem, hogy valaki egyszer "felismer" az utcán és pofánbsz, amiért nem válaszoltam vagy átvertem.

#18-as
Honnan tudod, hogy a kommentelők milyen iskolát végeztek? Ránézésre megmondod igaz? Te is az a fajta lehetsz akinek az a fontos hány diplomája van valakinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!