Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasiként nehezebb úgy ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként nehezebb úgy ismerkedni, ha lakótársakkal laktok?

Figyelt kérdés
Egyetem alatt kollégiumban laktam, nagyon sokszor megtörtént, hogy addig simán ment az ismerkedés, amíg ki nem derült, hogy kolis vagyok. Most ahogy befejetem az egyetemet és elkezdtem dolgozni, szobát bérelek egy 2 szobás albérletben, a másik szobában egy teljesen korrekt srác lakik. Viszont tegnap voltam randizni, már azt hittem, hogy ebből a lakhatásból nem lesz probléma, de amikor elmondtam, hogy szobát bérelek, na onnantól mélyrepülést vett az egész ismerkedés. A lány elmondta, hogy ő pedig soha senkivel nem lakna egyedül, főleg nem random idegenekkel... Nagyon rosszul éreztem magam. Sokszor azt veszem észre, hogy nem engem ítélnek meg, hanem a szüleim anyagi helyzete alapján bélyegeznek meg. Elvégeztem egy egyetemet, viszonylag jó kezdő fizetésem van, de nem akarom elkölteni az egészet, ezért nem bérelek garzont...
2022. márc. 27. 11:49
 1/7 A kérdező kommentje:
*együtt
2022. márc. 27. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Szia! 28 éves koromig laktam albérletben lakótárssal, aztán sikerült venni részben családi segítséggel is egy lakást. Igen, nehezebb volt az élet csajozás szempontjából előtte. Még egyetemistaként kevésbé, de 24-28 éves korom közt amikor dolgoztam akkor már igen.

Volt párom többéves kapcsolatban és voltam nőkkel, szóval nem minden lány ilyen ezt aláírom. De amikor épp nem volt senkim és ismerkedni kellett, akkor piszok nehéz volt. Ugyanez volt nálam is, hogy amúgy tetszettem mondhatni "bőven" lányoknak, de közülük sok azután tűnt el ismerkedéskor, amikor kiderült nem egyedül élek. Mióta van lakásom, azóta "valahogy" javult a sikerességi arányom. Azok közül, akiknek már alapból tetszem közülük kevesebb nő tűnik el ismerkedéskor. Nem lehet mit tenni, keresni kell az az aranyat a sok szar között, aki így is elfogad téged. Vannak ilyenek szerencsére.

2022. márc. 27. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Nagy előny a full saját lakás, az biztos még akkor is, ha albi.

Olyan lányt kell keresni, akinek belefér a szobabérlés.

2022. márc. 27. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Lehetetlen. Ahogy leírom nem egyedül lakom, nem jön több válasz.
2022. márc. 27. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
32%

Biztosan neked is van elvárásod a nő felé és amikor kiderül, h nem teljesül, akkor már nem ismerkedsz vele.

A nőknek is vannak elvárásai és férfiaknak is.

Szerintem ez nem baj.

2022. márc. 27. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Én egyedül lakom de egy rókalyukban, az se túl vonzó.
2022. márc. 27. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
dik, önigazoló áldozathibáztatás 28 perc alatt :D
2022. márc. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!