Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként nehezebb úgy ismerkedni, ha lakótársakkal laktok?
Szia! 28 éves koromig laktam albérletben lakótárssal, aztán sikerült venni részben családi segítséggel is egy lakást. Igen, nehezebb volt az élet csajozás szempontjából előtte. Még egyetemistaként kevésbé, de 24-28 éves korom közt amikor dolgoztam akkor már igen.
Volt párom többéves kapcsolatban és voltam nőkkel, szóval nem minden lány ilyen ezt aláírom. De amikor épp nem volt senkim és ismerkedni kellett, akkor piszok nehéz volt. Ugyanez volt nálam is, hogy amúgy tetszettem mondhatni "bőven" lányoknak, de közülük sok azután tűnt el ismerkedéskor, amikor kiderült nem egyedül élek. Mióta van lakásom, azóta "valahogy" javult a sikerességi arányom. Azok közül, akiknek már alapból tetszem közülük kevesebb nő tűnik el ismerkedéskor. Nem lehet mit tenni, keresni kell az az aranyat a sok szar között, aki így is elfogad téged. Vannak ilyenek szerencsére.
Nagy előny a full saját lakás, az biztos még akkor is, ha albi.
Olyan lányt kell keresni, akinek belefér a szobabérlés.
Biztosan neked is van elvárásod a nő felé és amikor kiderül, h nem teljesül, akkor már nem ismerkedsz vele.
A nőknek is vannak elvárásai és férfiaknak is.
Szerintem ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!