Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felett lehet még sikerem, ha korábban nem volt?
Figyelt kérdés
Sokan a 25 öt mondják vízválasztónak.
Meg a tapasztalat hiánya is okozhat gondot ebben a korban.
Vannak akiknek csak 25 felett lett először kapcsolatuk? Hiányzott a tapasztalat? Nem volt rossz érzés hogy nem előbb jött össze? Lelkedet nem viselte meg?
2022. márc. 26. 21:12
11/17 anonim válasza:
Nem írod, milyen nemű vagy, de énnekem 30 felett kezdett összejönni a dolog. Igaz, 21 évesen is volt egy "barátnőm", de az fikarcnyi dolog volt.
12/17 anonim válasza:
Sikered lehet de reményt ne fűzz hozzá főleg ha férfi vagy! Én 27 vagyok és sose volt baratnőm , mondjuk én ronda vagyok , rondanő meg nem kell!
13/17 anonim válasza:
12-es: akkor a saját esélyeidet rontod ;)
14/17 anonim válasza:
Miért rontanám? Csak azzal jönnék össze aki tetszik is , aki nem azzal mit kezdjek?
15/17 anonim válasza:
Mert nem a saját kategóriádban keresel.
16/17 anonim válasza:
Mint írtam ha nem tetszik akkor nem tudok vele semmit kezdeni, csak azért, hogy legyen valami meg nem én vagyok, szaporodni sem fogok , hogy további ronda emberek szülessenek ! Inkább fizetek érte de akkor az minőség lesz! Főzni mosni meg én is tudok szóval egy ronda nő semmit nem tud adni !
17/17 anonim válasza:
Ezek olyan marhaságok. Sokan vannak, akik későn érnek testileg-lelkileg, esetleg nem hajszolták ezt a dolgot, kicsit visszahúzódóbbak. Viszont elvégeztek valami jó egyetemet nem bukdácsolva, sikeresek a munkájukban, jól keresnek, esetleg ennyi idős korukra éreznek rá, hogy hozzájuk milyen stílus passzol, hogyan tudnak jól ismerkedni, "eladni magukat". Egyáltalán nem ér véget az élet 25 évesen, sőt, akkor kezdődik igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!