Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy fiatal férfiról kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiatal férfiról kiderülne, hogy nem lehet gyereke, vele maradnál (akár úgy, hogy már együtt vagytok és szerelmes vagy belé)?

Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 12:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Ez hogy derül ki? Fiatal férfiak ritkán járnak andrológushoz. Ha a probléma az, hogy impotens, akkor nem jönnék össze vele."

Nem kell ehhez impotensnek lenni. Nekem van szerencsém 20 éves korom óta járni urológushoz. Nézz utána a krónikus prosztatagyulladásnak, van, hogy évtizedekig nem tudják kikezelni. Az ha átterjed a mellékherére, az okozhat meddőséget. Fogalmam sincs, hogy ezek után lehet-e még valaha gyerekem, hiába szeretnék nagyon. Eddigi antibiotikumkúrák nem kezelték ki, ha azok nem működnek, akkor sebészeti úton el szokták távoítani a duzzadt részt a mellékheréből. Na, akkor már garantáltan nem lehet gyerek.

2022. márc. 26. 15:07
 22/29 A kérdező kommentje:
És nem kell hozzá nemi betegség, mielőtt valaki ezzel jönne.
2022. márc. 26. 15:08
 23/29 anonim ***** válasza:
Vele maradnék természetesen. Ha mindketten gyereket szeretnénk akkor megpróbálnék minden lehetséges utat, hogy biológiai gyerekünk lehessen. Az örökbefogadás nálam annyira nem opció, tehát érdemes ilyen esetben ezt is átbeszélni. Bemmen nem tombol amúgy eszeveszetten az anyatigris, tehát tökéletesen el tdom képzelni az életem gyerek nélkül is.
2022. márc. 26. 15:51
 24/29 anonim ***** válasza:

13

A szerveim rendben, hormonpanel ok, mégsem jön össze

2022. márc. 26. 18:22
 25/29 anonim ***** válasza:
13-as Ezek csak az alap vizsgálatok, nem jelentik egyáltalán azt, hogy valakinek nem lehet gyereke. A következő lépés a petevezeték átjárhatósági, illetve beutaló endokrinológushoz, lehet egy 15 perces vizsgálat, vagy napi 1 tabletta megoldja a problémát. Ha meg 1 év eltelt meddőségi központba is érdemes bejelentkezni.
2022. márc. 26. 18:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Köszi! Képben vagyok! 5 sikertelen lombikkal a hátam mögött! Nem ment.....! Ezért vagy paraszt!
2022. márc. 26. 20:43
 27/29 anonim ***** válasza:

Mondom még egyszer: Minden OK, papiron! Mégsem sikerül!

35 vagyok, lemondtam róla!

2022. márc. 26. 20:44
 28/29 A kérdező kommentje:
Valamiért mintha senki nem gondolna bele abba, hogy a kérdező férfi. Kérlek, aki a női terméketlenségről akar beszélgetni, az tegyen fel erre vonatkozóan egy saját kérdést. Nőknél egész más a szitu, mástól lehetnek terméketlenek, más a biológiai órájuk, stb. Én itt nőket kérdezek, és férfiakra vonatkozik a kérdés.
2022. márc. 27. 09:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Én szeretnék gyereket, de oké az örökbefogadás is. Ha a férfinak ez megfelel (és tényleg átgondolta a dolgot, tudja, hogy ez hogyan működik, mivel jár), akkor nem lenne akadály. Ha nem szeretne sehogy sem gyereket, akkor nem ismerkednék tovább.

Az jó kérdés, hogy akkor mi van, ha már szeretek valakit, akiről közben kiderül, hogy terméketlen, és örökbefogadni nem akar. Nem tudom akkor mit tennék, remélem nem kell ezen gondolkodnom majd soha.

2022. márc. 27. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!