Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal férfiról kiderülne, hogy nem lehet gyereke, vele maradnál (akár úgy, hogy már együtt vagytok és szerelmes vagy belé)?
"Ez hogy derül ki? Fiatal férfiak ritkán járnak andrológushoz. Ha a probléma az, hogy impotens, akkor nem jönnék össze vele."
Nem kell ehhez impotensnek lenni. Nekem van szerencsém 20 éves korom óta járni urológushoz. Nézz utána a krónikus prosztatagyulladásnak, van, hogy évtizedekig nem tudják kikezelni. Az ha átterjed a mellékherére, az okozhat meddőséget. Fogalmam sincs, hogy ezek után lehet-e még valaha gyerekem, hiába szeretnék nagyon. Eddigi antibiotikumkúrák nem kezelték ki, ha azok nem működnek, akkor sebészeti úton el szokták távoítani a duzzadt részt a mellékheréből. Na, akkor már garantáltan nem lehet gyerek.

13
A szerveim rendben, hormonpanel ok, mégsem jön össze

Mondom még egyszer: Minden OK, papiron! Mégsem sikerül!
35 vagyok, lemondtam róla!

Én szeretnék gyereket, de oké az örökbefogadás is. Ha a férfinak ez megfelel (és tényleg átgondolta a dolgot, tudja, hogy ez hogyan működik, mivel jár), akkor nem lenne akadály. Ha nem szeretne sehogy sem gyereket, akkor nem ismerkednék tovább.
Az jó kérdés, hogy akkor mi van, ha már szeretek valakit, akiről közben kiderül, hogy terméketlen, és örökbefogadni nem akar. Nem tudom akkor mit tennék, remélem nem kell ezen gondolkodnom majd soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!