Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy ez a Meetoo dolog egyre népszerűbb a világban, így egyre több nő fog visszaélni vele idehaza is?
Amúgy sajnálom, hogy a hosszú kommentem lényege itt pár embernek nagyon nem ment át. Még egyszer leírom, hogy #metoo csak egy része a celebvilág, de amikor berobbant a mozgalom, akkor rengeteg átlagos (nem celeb) nő is közzétette a történetét. Sok nőismerősömtől is láttam fb-on.
Rohadtul nemcsak az olyan esetekről szól, amikor valami befolyásos ember belezsarolta őket a szexbe (?), sőt, nem is csak a nemi erőszakokról szól, hanem az olyasmi élményekről is, amiket én is írtam. Zaklatás, slut-shaming (akár teljesen alaptalanul is), becsületsértés, fogdosás, másik határainak a tiszteletben nem tartása, stb.
Nem mondom, hogy minden férfi elköveti ezeket (szerencsére nincs így), de sajnos még mindig sok, majdnem az összes nőnek része van ilyen élményekben élete során legalább 1x. Ennek pedig sajnos társadalmi oka van, egyszerűen beszélni kell ezekről, és meg kell állni abban, hogy toleráljuk. Nem szabad tolerálni és kész.
#60 A linked baromságokat állít. Akinek az ügye tárgyalásig jut, és ott nem ítélik el, az nem erőszaktevő, innentől kezdve hülyeség a következtetés is.
#63 Nem igaz, amit írsz. Ha jóképű a férfi, akkor akár le is taperolhat, jó néven veszitek. Ha nem néz ki jól, akkor meg az is zaklatás, hogy rád köszön.
#67 tudsz jobbat linkelni? mert nagy dolgokat én is tudok alap nélkül állítani (mint az általatok ócsárolt nők teszik, most ezzel, hogy bizonyíték nélkül próbálod beadni ezt a marhaságot, pontosan ugyanazt csináldod:DD).
Megint nincs igazad. Senki ne taperoljon az engedélyem nélkül. Pont lesz@rom hogy ki csinálja. De persze ti nem általánosítotok, deeeeehogy
"Nem igaz, amit írsz. Ha jóképű a férfi, akkor akár le is taperolhat, jó néven veszitek. Ha nem néz ki jól, akkor meg az is zaklatás, hogy rád köszön."
Te jó isten, hogy lehet ezt leírni. Most az a bajod, hogy a nők nem akarják mindenkitől egyformán a dolgokat? :D Az a zaklatás, ami akaratunk ellenére történik.
Az nem zaklatás, hogy valaki köszön.
Sőt, számomra az sem, ha bókol és randira hív. Akkor sem, ha ocsmány.
Onnantól zaklatás minden udvarlás, hogy elhangzott az első NEM.
És igen, az, akihez vonzódom, falat rengetően megdöngethet, torokra veszem a farkát annyira, amennyire csak tudom, és beleküldheti a számba még az apatejet is, akihez meg nem vonzódom, attól meg még egy kósza fenéktaperolás is zaklatás. Ilyen ez, így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!