Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magatokat csúnyának gondoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magatokat csúnyának gondoló férfiak és nők! Mégis mennyivel kéne lejjebb adni azt a bizonyos szintet?

Figyelt kérdés

Az olyan embereknek, mint én mindig ugyanazt hajtogatják :

- Túl válogatós vagy!

- Tedd lejjebb a mércét, válassz a szinteden!

Nem szorosan ide tartozik, de az egyik kedvencem : Ráérsz még!

Persze ezeket mindig olyanok mondják, akik nem ocsmányak és van párjuk is persze.

De kérdem én.. mégis mi az a szint?

A lepukkant alkoholista? Az igénytelen, retkes, büdös csöves? Az agyhalott amőba intelligenciájú? Az apám lehetne korabeli ember?

Kezdem azt érezni, a rondáknak semmi sem jut. Igen- igen tudom. Öltözködjek máshogy, frizura, sport, anyámkínja... De van amin nem változtathat az ember. Alapvetően én nem lennék ennyire szánalmasan sz@r, de van egy genetikai betegségem ,amivel kb 0 esélyem van és csak a fent említett alakok jönnek. Ez lenne az én szintem? Ezek szerint igen.... :(

2022. márc. 25. 08:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 voltam, bocsi a sok typo-ért és értelmetlenségért, telefonról pötyögtem be a regényt. A lényeg azért remélem, átjön, ha valaki ráveszi magát az olvasásra.
2022. márc. 25. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
10-es, én elolvastam. Azóta elég sokat gondolkozom az írásodom. Bennem tuti elindított valamit.
2022. márc. 25. 13:19
 13/17 VincentLaw ***** válasza:
100%

Csak szimlán kíváncsi vagyok, hogy hány éves vagy, és hány privátot kaptál már?

2022. márc. 25. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

10. Amúgy átlagos nőket is lerondáznak a férfiak. Vagy jobban kiemelik a hibáikat.

Én kb. átlagos nő vagyok.

Első barátom -akinek kettéállt a szeme, a fogai borzalmasak voltak, és már 23 évesen kopaszodott, na ő ezeket tolta nekem (21 éves voltam):

-nagy a mellem és hát gravitáció nevű borzalom, na a drága adoniszom egyszer megemelte a mellemet, hogy ennek így meg így kéne állnia

-58 kilónál közölte (170 cm magasság), hogy ő nem jár kövér lánnyal

-végül megcsalt

Aztán az ismerős férfiak megjegyzései. Szintén kopaszodó, golyófejű srác beszól nekem, hogy ha 10 kilóval vékonyabb lennék, nem lennék annyira rossz.

Ugyanezt megkaptam Rezsiszilárdhoz hasonló férfitól is. Ember néztetek már tükörbe???

Írják itt, hogy a nők felfelé választanak, de én azt látom a környezetemben, hogy gyakran a szarrá retusált instamodell is átlagos nő nekik és tankméretű férfiak simán lekövérezik a szülés után pár kilót hízó feleségüket. Miközben ők elhízhatnak, lehetnek igénytelenek, arra van kifogás mindig.

2022. márc. 25. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nehéz megállapítani a szintet, átlagosnak mondanám magam, szorgalmas vagyok, igyekszem, pozitívan nézem a dolgokat, logikám és jó agyam is van, de valahogy nehéz ezeket előhoznom előnyként pl. egy beszélgetésnél. Pedig nem iszom, nem is dohányzom bár lehet túlzottan kritikus vagyok és az első negatív dolog döntő lehet. Egyszerűen csak elfogadóbbnak kell lenni, meg kell élni pozitívan ami történik. Azért a belső tulajdonságok egy 30 feletti embernek kell hogy számítsanak, én is így vagyok vele jobban számít mint a külső, de a külső sem elhanyagolandó. 33/F
2022. márc. 25. 19:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a válaszokat!

A 10-es és a 14. válaszoló nagyon jól megragadta a nők helyzetét.

Bevallom, nem szeretném leírni, mivel is áldott meg a sors. A lényeg, hogy igazán tenni ellene nem lehet, csak elviselni, amikor az emberre úgy néznek, mint egy hadileprásra.

Pár apróságot még hozzátennék az eddig felgyülemlett dolgokhoz, amit a saját tapasztalataimból sikerült leszűrni.

Az a nagy büdös helyzet, hogy ronda nőként baromi nehéz, minden téren. A vonaton is előbb felrakják egy szebb nőnek a csomagot, mint nekem. Ha véletlenül sikerül egy kapcsolatot kialakítani, akkor aztán lehet ám teperni állandó jelleggel. Egy ronda nő mellől hamarabb dobbant bárki, cseszhetem a belső értékeimet.

Ha már kapcsolat. Nos igen, nekem voltak. Mondta is egy barátnőm, hogy örüljek, mert neki ennyi sem jutott. Igazat adok is neki meg nem is. Ezek a kapcsolatok ugyanis milyenek voltak? Valamire biztos jó voltam, de az nem párkapcsolat. Intimitás hiánya, kb 0 szex, de hát én még ennek is örültem. Az első kettőt nyilván máshol kapták meg. Meg is értem, ha rám nem állt fel nekik. De már vagyok olyan "öreg", hogy többé én nem leszek szállásadó jóságos tündér az biztos.

A legutolsó hozzászóló még úgy látom nagyon pozitív ez ügyben. Ami persze nem baj. Fontosnak KÉNE lenni a belső tulajdonságoknak, de első körben a külső jegyek alapján fog választani az az ember. A legtöbb esetben sajnos cseszhetem milyen jófej, talpraesett stb..stb vagyok. Legfeljebb jó cimbora, aki hallgathatja x-y milyen jó nő, lelki szemetesláda effektus és társai.

Ennek ellenére én sem utálom a férfiakat. Nekik sem könnyű párkeresés terén. Vannak barátaim az ellenkező nemből páran, akik szintén egyedülállók. Szóval tudom, milyen a másik oldal. Mielőtt megkérdeznétek, miért nem próbálom meg velük? A válasz egyszerű: Nem tudnának ilyen nővel együtt lenni....értitek... Ez a szomorú helyzet. Mivel eddig még nem szerettek belém, hogy el tudjanak siklani az ocsmányságom felett, ezért marad a barátság. Bár azt hiszem nekem jó így velük kapcsolatban.

2022. márc. 26. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Üdv kérdező!

Szeretnélek megismerni,privátot nem írok hisz gondolom ilyen olyan üzeneteket kaptál már jó párat.

Nem tudom mit kellene mondanom magamról hogy esélyt kapjak,őszinteséget feltudok ajánlani mást nem igazán.

nem vagyok jó pasi talán átlagos.

26 éves vagyok.

Ha úgy gondolod kérlek írj rám,ha nem megértem.

2022. márc. 27. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!