Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy Tinderen 5-7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy Tinderen 5-7 közötti pasiként nem lehet egyetlen matchet sem begyűjteni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 15:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem 200+ match el se jött össze kapcsolat TInderről. 25F
2022. márc. 25. 14:57
 22/27 A kérdező kommentje:

21

Akkor jóképű lehetsz nagyon. Kapcsolat nem, de gondolom dugás volt jó bőven.

2022. márc. 25. 15:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Match gyűjtögetéshez nem kell annyira jóképűnek lenni, én se vagyok. Ahhoz kell tehetség, hogy visszaírjanak és egy-egy szónál többet. Én nem tudom, hogy csinálják. :D Nekem összesen egy lánnyal sikerült jól elbeszélgetni több napon keresztül, de az is ghostingolt.
2022. márc. 25. 15:20
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem volt dugás se. Nem kamuztam, bár 3 account kellett a 200+ matchez. Egónövelésnek jó, viszont 20 nőből visszaír kettő és amikor találkozóra terelem a szót, a legtöbb ghostol. Érdekes de más társkeresőn valamiért több jött össze. 25F (Ja és a Tinderben nagyon sokan csalódnak, nők is és férfiak is...)
2022. márc. 25. 15:22
 25/27 A kérdező kommentje:

23

De rengeteg az instás szerintem, ha csak olyanokat szemelsz ki szerintem ők nem társat keresnek mert szerintem nincs hiányuk semmilyen szempontból. Ha ilyen modell kinézetűeket lájkolsz meg matchelsz velük akkor számítani kell a flegmaságra, ghostingolásra, mert ebben egyébként az átlagnál szebb lányok/nők eszméletlen jók.

2022. márc. 25. 17:03
 26/27 A kérdező kommentje:

23

Ja egyébként nekem még egy match sem jött össze. De OKcupidon például csak afrikaiakkal és ázsiaiakkal matchelek, azért az is brutál. Elvileg jóképűként :D Mármint a szeretteim "elfogulatlan" véleménye szerint jóképűként. :D

2022. márc. 25. 17:05
 27/27 anonim ***** válasza:

A családom és a barátaim szerint én is jól nézek ki, de a lányok mégis flegmák velem és nem csak az instamodellek.

2022. márc. 25. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!