Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni,hogy végleg le tudjak mondani a nőkről?
Nem vagyok egy kigyúrt alkat az biztos. Kb 188cm magas vagyok és 80kg. Ami még ront a helyzeten,hogy emellett szemüveges is vagyok.
Semmilyen rendezvényre sem szoktam járni mert nem érzem jól magamat emberek között.
Kérdező. Ismerős a helyzeted. Szerintem azon sajnálatos kombináció lehetsz amikoris a rossz külső gátlásossággal, introverzióval, ömbizalomhiánnyal, esetleg autizmussal párosul.
Az esetemben ez állt fenn. Találtam két barátnőt tehát ha szerencséd lesz te is találsz egy ANGYALT aki elnézi adottságbeli hiányosságaid és megtalálja a szépet bensődben.
Nekem kétszer is szerencsém volt. Bár nem tartottak örökké, van emlék amit vigyek magammal az öreg korba.
Kontaktlencsét egy gyermekkori betegségem miatt nem viselhetek.
A baj ott kezdődik,hogy én meg vagyok győződve arról,hogy nekem sem párkapcsolatom sem pedig barátaim nem lehetnek. Hiszen csak rossz hatással lennék másokra és jobb, ha nem is megyek emberek közé mert csak kiközösítenének.
"26/27 A kérdező kommentje:
Ezek nem kifogások. Hanem a valós tények."
Majd 190 magas, 80 kilós, fiatal, felsőoktatásban tanuló, nagyvárosban élő személy vagy.
Ha nem tudsz élni ezekkel a lehetőségekkel, akkor fogj egy kötelet, és CENZÚRÁZVA.
29
Azért a fej sem mindegy, hiába vagy 220 centi. Azt nézik inkább és ha valami nincs rendben akkor barátaid is nehezen lesznek, nemhogy barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!