Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni,hogy végleg le tudjak mondani a nőkről?

Figyelt kérdés
Minden nap próbálom elterelni a figyelmemet erről a témáról de sajnos nagyon nehezen megy. Nap mint nap rengeteg lányt látok és mindig az lesz a legelső gondolatom,hogy nekem úgysem lenne esélyem senkinél sem hiszen visszataszító vagyok. Gyeremekkoromtól kezdve nem tudtam velük beszélgetni és inkább messziről elkerültem őket. Próbálom a külvilág felé nem mutatni,hogy állandóan szomorú vagyok. Persze nem értem,hogy miért hiszen mindig is világos volt számomra,hogy a nők nem az én világom. Ha nagyon ritkán a nők hozzám szólnak nem tudom megfelelően kezelni a helyzetet. Nem vagyok hozzászokva,hogy nők vagy inkább emberek társaságában vagyok. Az egyetemen is inkább mindig az utolsó sorba ülök. Nem azért mert bárkivel is problémám lenne hanem inkább azért,hogy ne zavarjak másokat a jelenlétemmel.

2022. márc. 24. 13:00
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy kigyúrt alkat az biztos. Kb 188cm magas vagyok és 80kg. Ami még ront a helyzeten,hogy emellett szemüveges is vagyok.

Semmilyen rendezvényre sem szoktam járni mert nem érzem jól magamat emberek között.

2022. márc. 24. 15:17
 22/59 anonim ***** válasza:
94%
Ha zavar a szemüveg, viselj kontaktlencsét. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. De ha otthon fekszel magzatpózban és siránkozol, valóban nem lesz jobb az életed, és nem bámtani akarlak. Én is olyan voltam mint te, de megembereltem magam, és vannak barátaim, párkapcsolatom, és rendes szociális életem is
2022. márc. 24. 15:24
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Ismerős a helyzeted. Szerintem azon sajnálatos kombináció lehetsz amikoris a rossz külső gátlásossággal, introverzióval, ömbizalomhiánnyal, esetleg autizmussal párosul.

Az esetemben ez állt fenn. Találtam két barátnőt tehát ha szerencséd lesz te is találsz egy ANGYALT aki elnézi adottságbeli hiányosságaid és megtalálja a szépet bensődben.

Nekem kétszer is szerencsém volt. Bár nem tartottak örökké, van emlék amit vigyek magammal az öreg korba.

2022. márc. 24. 15:25
 24/59 A kérdező kommentje:

Kontaktlencsét egy gyermekkori betegségem miatt nem viselhetek.

A baj ott kezdődik,hogy én meg vagyok győződve arról,hogy nekem sem párkapcsolatom sem pedig barátaim nem lehetnek. Hiszen csak rossz hatással lennék másokra és jobb, ha nem is megyek emberek közé mert csak kiközösítenének.

2022. márc. 24. 15:30
 25/59 anonim ***** válasza:
43%
Nyaf...nyaf...nyaf....csak keresed a kifogásokat!
2022. márc. 24. 15:38
 26/59 A kérdező kommentje:
Ezek nem kifogások. Hanem a valós tények.
2022. márc. 24. 15:41
 27/59 anonim ***** válasza:
78%
Te nem akarsz változni, csak sajnáltatod magad, innentől kezdve nincs miről beszélni, amíg nem határozod el hogy változtatsz az életeden
2022. márc. 24. 15:44
 28/59 A kérdező kommentje:
Talán jobbat érdemlek?
2022. márc. 24. 15:45
 29/59 anonim ***** válasza:
68%

"26/27 A kérdező kommentje:

Ezek nem kifogások. Hanem a valós tények."

Majd 190 magas, 80 kilós, fiatal, felsőoktatásban tanuló, nagyvárosban élő személy vagy.

Ha nem tudsz élni ezekkel a lehetőségekkel, akkor fogj egy kötelet, és CENZÚRÁZVA.

2022. márc. 24. 15:47
 30/59 anonim ***** válasza:
82%

29

Azért a fej sem mindegy, hiába vagy 220 centi. Azt nézik inkább és ha valami nincs rendben akkor barátaid is nehezen lesznek, nemhogy barátnőd.

2022. márc. 24. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!