Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő egyszer elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő egyszer elutasít valakit akkor utána fölösleges próbálkozni?

Figyelt kérdés
Úgy hogy az elején jól ment minden érdeklődést mutatott de aztán valamiért nagyon hideg lett aztán azt mondta egyszer hogy inkább mégsem akar többet találkozni.
2022. márc. 21. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha ennyire egyértelműen nemet mondott, akkor hagyd.
2022. márc. 21. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
A kérdést elnézve 50-50 az esély. Mit csináltál?
2022. márc. 21. 19:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak tippelni tudok de valószínűleg túl hamar nagyon körberajongottam. Ahogy én egyre nagyobb vonzalmat mutattam felé ő egyre hidegebb lett.
2022. márc. 21. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engedd el, mert csak átcsap a dolog zaklatásba.
2022. márc. 21. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Magamból kiindulva ha az elején jó volt és valami gikszer adódott még lehet pozitív kimenetele a dolognak.
2022. márc. 21. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el, nem fog igent mondani.

Lehet hogy utána is ugyanúgy kedveskedik, nem fog megváltozni a véleménye.

Ha mégis egyáltalán akar téged, ő keresne meg téged...

2022. márc. 21. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Egy férfiben elegyen annyi méltóság ha egy nő leépíti, akkor sarkon fordul és nem jópofizik tovább. Tisztelni kell a másik embert annyira hogy nem kezded győzködni és jobb belátásra bírni.

Sokan mondják milyen jó kapcsolatot ápolnak exeikkel, én egyikre se vagyok kíváncsi, főleg nem azokra akik szakítottak velem. Ők a múltat képviselik normális ember a jelenben él és keres partnert hogy legyen közös jövő.

2022. márc. 21. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem pedig onnan lehet tudni, hogy egy férfi tényleg akar valamit, ha nem lehet lerázni. Nem a zaklatás jellegű viselkedésre gondolok. Én első körben mindenkit visszautasítok, és csak azzal foglalkozom komolyan, aki nem hagyja magát.
2022. márc. 21. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerintem ez alap, hogy tiszteletben tartom a másik kérését. Nekem mindig az a benyomásom az ilyen férfiakról, akik a visszautasításom ellenére is próbálkoznak, hogy nem vesznek komolyan, nem tartanak értelmes felnőtt embernek, aki döntéseket tud hozni a saját életével kapcsolatban.
2022. márc. 22. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!