Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatnám el hogy a túl magas elvárásaim miatt lehet soha nem találom meg Életem párját?
Figyelt kérdés
28/F2022. márc. 20. 18:04
41/73 A kérdező kommentje:
Pàrt tudok találni,de én boldogtalan leszek ha nem olyan a személyisége mint az enyém.
Tudom hogy csak a csoda marad,de minek adjak lejjebb ha eddig megtettem és nem volt jó ?
Inkább vagyok egyedül,mint hogy szenvedjek valaki mellett.
2022. márc. 21. 12:58
42/73 anonim válasza:
Szerintem így is több esélyed van, mintha ugyanezeket várnád el nőként.
43/73 A kérdező kommentje:
A gyerek kérdés miatt nem ,mert több férfi van aki nem akar gyereket ,mint nő.
2022. márc. 21. 13:23
44/73 anonim válasza:
Nem. A nők biztosabbak ebben, mert övék a felelősség. A férfiak általában "fence-sitter"-ek, akiknek mindegy, és könnyebben gondolják meg magukat akármelyik irányba.
45/73 Laylah válasza:
A listából majdnem minden stimmel rám. Viszont napi 1-3 szál cigit azért elszívok, és ha nagy ritkán úgy van kedvem, megiszom egy pohár bort, mert jól esik. Hazudni nem szoktam - de most sem írtam igazat. :) Mondhatni, a csúsztatás, szándékos félrevezetés mestere vagyok, mindig úgy fogalmazom meg a dolgot, hogy benne legyen az igazság, de a másik egyértelműen félreértse. Szerencsére ritkán kell alkalmaznom, egyrészt, mert igyekszem őszinte és becsületes lenni, másrészt pedig sikerült olyan párt találnom, aki elfogadja, ha valamiről nem akarok beszélni.
46/73 anonim válasza:
Hát erre már csak egy népi bölcsességet tudok mondani:
Válogatós f@sznak kutyában a helye. :)
47/73 anonim válasza:
Nálam a túlzott ragaszkodás miatt estèl ki, és azért mert nem akarsz állatot a lakásba. Ja meg van tetkom is, bocs.
48/73 A kérdező kommentje:
Semmi gond,biztos van olyan férfi akinek ezek a dolgok tetszenek :)
2022. márc. 22. 09:29
49/73 anonim válasza:
Jól teszed.Nem vagy és soha ne is légy megalkuvó
Kevés olyan ember van akiről írsz!
Ki kell várni!Mert ha megalkuvó lennél elveszítenéd önmagad és boldogtalan lennél.
50/73 anonim válasza:
túl fiatal vagy, ha azt gondolod, hogy évtizedeken keresztül kibírja valaki, hogy csak egymásnak vagytok. az életben kell motíváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!