Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel fiunak/ferfinek adnank havi 1 milliot csajozasra megoldodnak a párkeresési gondjai?
33: Vagy mert egyáltalán nem ez a lényeg és erre csak akkor jössz rá ha megvan mindened és mégsem változik semmi? :)
Ez olyan, mint mikor haverom megvette a vaciúj BMW-t hogy majd azzal ő hogy becsajozik. Kocsi van, nő azóta sem. Mert pont nem érdekel senkit milyen kocsid van.
33#
Azért mert egyesek jól elvannak egyedül is, azért a többség még nem így akar élni. És sok férfinak nincs is lehetősége párban élni, pedig szeretne
34. Aha hogyne, honnan tudod hogy hány nővel akadt ősze, előtte, meg utána?
Meg különben is ne mond nekem hogy. A csórók ugyanolyan esélyes indulnak, mint a pénzesek?
Próbáljuk ki!
Adj nekem havi egymilliót és majd kiderül
38#
Jó, azért megnézném én azt az incelt akire a prosti rácsukja az ajtót. Az mégis hogyan nézhet már ki, jó ég!
Valószínűleg csak undorodnak a prostizástól (nem is csoda) vagy éppen csak be vannak tojva az egésztől, így inkább bemesélik hogy nem is fogadnák őket.
Csórikáim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!