Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel fiunak/ferfinek adnank havi 1 milliot csajozasra megoldodnak a párkeresési gondjai?
Nem.
Nem a pénzen múlik.
Most is van pénzem mégsem tudok csajozni, meg nem is nagyon merek.
Ha az ember nap mint nap úgy él, hogy a gyűlöl a tükörbe nézni, azon nem segít a pénz.
Ha ocsmánynak születtél akkor baßhatod.
Kérdező akkor rosszul tudod.
Az arc a lényeg a férfiak esetében is. Illetve a magasság és úgy általánosan a test és arc arányai. Magyarán a csontozat.
Ha törpe vagy hiába gyúrsz csak röhejesnek fogsz tűnni, illetve ha baltával faragott fejed van akkor sem sokat segít a sportos test.
Persze nem rossz dolog ettől még, de van az a szint amikor teljesen lényegtelenné válik a dolog (ha valaki annyira ocsmány)
16
K*rva neked nem fog adni szenvedélyt.
Tehát mikor látod rajta, hogy le akarja tépni a ruhád és beleülni a farkadba.
Ezt kizárólag Chadék tapasztalják meg. Ezért kéne különadó az ilyen fejűekre.
14: Az nagyon sokat számít, hogy milyen a kommunikációs készséged. Mennyire vagy autentikusan laza egy szociális helyzetben, meg úgy összeségében milyen a kisugárzásod.
Hiába vágtam el minden kapcsolati lehetőséget a gyerekkori traumám végett, akkor is lett volna lehetőségem többször is "becsajozni", csak megfutamodtam/leépítettem azokat. Nálam még az arc sem segített, mivel sosem voltam jóképű.
Egyébként csak egy kis megjegyzés ahhoz, hogy minden incel leragad a kinézetnél. Szerintem sokkal "jobb" már az elején, ha benéz a stop tábla az ablakon, mint amikor eljutsz addig a pontig, hogy lekerül a textil és "lereadeled" azt az elfolytott csalódást a csaj arcáról, amikor meglátja a csavarhúzódat. 😅 Na az tud igazán demoralizáló lenni. Higyjétek el! 😅
Edricus: Régen rossz amikor materiális alapú mankód van a boldogsághoz... Szar lehet akkor amikor kirúgják alólad azt a típusú támaszt. :)
Kérdező: Ha eljár egy profi pszichológushoz, a saját stílusában igényesen öltözködik, felfogad trénert aki havi szinten jó értelemben megkínozza a teremben, akkor ja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!