Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorúnak, kellemetlennek érzenétek azt ha 25 éves korotokig nem lett volna párkapcsolatotok?
Hogy viseltétek volna?
Amúgy gáz az ha valakinek 25 évesen nem volt még?
Igen, gáz. Szomorúnak éreztem volna.
Mondjuk nekem 25 évesen volt kapcsolatom, ha jól emlékszem, de a szüzességem csak 28 évesen, tehát nemrég vesztettem el, mert egy vallásos szekta tagja voltam, ahol kimosták az agyam.
Nekem azért nem volt soha mert egyrészt nem találtam olyat aki tetszene másrészt képtelen vagyok az intimitasra.
Depressziós vagyok, de en mar így maradok
Önfejlesztés alatt miket értesz?
Vannak dolgok, amiken a legjobb 16-18 évesen túl lenni.
Te ezekről lemaradtál.
Mert gondolom hülye nőkre hallgattál... Kinézet számít egyedül. Ha azt nem tudod hozni, akkor anyagiakkal tudsz kompenzálni, viszont ahhoz nagyon-nagyon meg kell tolnod a szekeret, sok milliós nettó havi keresettel esetleg tudod kompenzálni a kinézetedet. Ha az nincs, akkor még esetleg ronda nők megállhatnak neked, ha megelégszel velük. Bár kétlem, mert akkor már lett volna csajod. Nem is egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!