Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chad élet arany élet, incel élet pokol?
Figyelt kérdés
Chadeknek olyan jó, hogy akadnak rájuk a csajok, mi incelek meg csak szenvedünk2022. márc. 19. 16:45
11/14 anonim válasza:
10: Csak példa volt. De nem sikerült ezt sem értelmezni. Felteszem szándékosan. Nagyon remélem.
12/14 anonim válasza:
Már ne haragudj kedves 11-es, de ezt írtad szó szerint:
"Ja, mert gondolod az emberek kigyúrva normális ruhákban születnek. Meg kéne emelni a segget és edzeni, csak ez már nem megy."
*Egyértelműen* azt javasoltad, hogy a külsőn javíts, legyen izom sok. Kérlek bocsáss meg nekem, hogy az én értelmi szintem nem éri el a tiedet, de szeretnélek megkérni fejtsd ki, hogy lehet félreérteni ezt? Nem azt mondtad, hogy olvass sokat, tanulj rengeteget, beszélj nyelveket, végezz el még 3 egyetemet, hanem hogy a ***külsőn*** javíts.
13/14 anonim válasza:
12: Nézd mellé a 7-es hozzászólásom is. Az edzésben is munka van, az egyetemben is. Igen, nyugodtan lehet neked is PHD fokozatod. Igen, elérhetsz bármit. Ha nem provokálással és kifogáskereséssel töltöd az idődet, hanem fejlődéssel. A lényeg, hogy JAVÍTS MAGADON! Az meg, hogy a külső párválasztásnál legalább akkora faktor, mint az intelligencia, szerintem effelől ne legyenek kétségeid. De ez csak egy dolog a sok közül.
14/14 anonim válasza:
13-as akkor a csajozáshoz feltétlenül izmosnak kell lenni ha valaki már nem izmos már nem is lehet nője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!