Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért nem jönnek be az"apuka típusú" fiúk?
Nyugodt, türelmes, gondoskodó, kedves, később családot akaró fiúval mi a gondjuk a lanyoknak? Ha amúgy helyes is, meg pénze is van.
Miért nem jönnek be a lányoknak az ilyen fiúk?
Bejönnek, csak totálisan rossz közegben és csajtípusoknál ismerkedsz. Nem megfelelő társaságba jársz, nem megfelelő típusú emberekkel veszed körbe magad. Minden korosztályban léteznek nyugodt, kedves, gondoskodó típusú lányok.
Én 27 évesen kerültem bele olyan társaságba, ami tele volt ilyen típusú 20-25 éves lányokkal. Előtte is léteztek már, csak akkor nem mozogtam olyan körökben, mint amikben aztán elkezdtem.
Ha valaki rendben van anyagilag, jó a jelleme és a külseje, az kell a nőknek. Hacsak, nincs valami rejtett kehe.
A leírás alapján szupi minden, mint a használt autó piacon, aztán csak az a baj a csili Vili sportkocsival, hogy nem indul el. Amúgy tökéletes.
Szóval, mi a rejtett probléma?
Önbizalomhiány, szociális készségek, vagy a szociális háló hiánya, kommunikációs készségek?
Nálam az a minimum, hogy normális testsúlyon tartom magam. Ezt nem nehéz elérni se nőként se férfiként. Mondok ezt úgy, hogy pár éve én is kövér voltam.
A gond, hogy így is incel vagyok.
Bejönnek, abszolút ideáljaim a naiv, gyermeki korombeli fiúk. Jó emlékeim vannak ilyen kapcsolataimról.
Ami veled a baj, az az, hogy ezt “apukásnak” szeretnéd tartani. Melyik fiatal lány szeretne az apjával/apapótlékkal összejönni? Csakis a pszichés sérültek. Kicsit vissza kellene fognod magadat a kapcsolataidban és nem azzal indítani az ismerkedést is, hogy “Jóska vagyok és családapa akarok lenni”. Mond egy olyan lánynak később, akit alkalmasnak találnál erre. Nem mellesleg azért is kerülhetnek, mivel te is ugyanúgy a kinézet + pénz szent kettősséggel jössz, tehát valójában nem is rendes srác benyomását keltheted, hanem mint egy legutolsó megkeseredett incel.
Ezek lehetnek problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!