Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ha nem lennétek sikeresek a lányoknál akkor ezek után összejönnél ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

25 vagyok sosem volt még csajom. Volt egy lány aki nekem kezdeményezett, de nem akartam elhinni mert túl szép lány, meg nem is tudok rendesen ismerkedni. Lett barátja.

Most újból megkeresett. Kicsit ciki hogy szamárnak néz. Mert most nincs jobb. Nem tudom ebből milyen kapcsolat lenne. De nincs más lánynál esélyem és ő tényleg szép. De szerintem kapcsolatfüggő.

Ti összejönnétek vele?

Mivel még sosem volt barátnőm így a szerelemre vágynék. De ezek után nem tudom mennyire lesz őszinte.

2022. febr. 24. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
legalább nem leszel szűz na
2022. febr. 24. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább azon kéne elgondolkodni, hogy miért érzed magad szamárnak?

Te annak gondolod magad, ő is annak gondol téged? Gondoltál már arra, hogy esetleg az a másik férfi valamivel szerelmet ébresztett benne, hamarabb, mint te, ilyen-olyan okokból, így ő a szívét követte? Ezért el kellene ítélni őt? Csalódott, hogy a másikban, magában, vagy csak a kapcsolatukban, ki tudja? De emiatt kinevezni őt valaminek, hát az nem jó.

Szerintem ne gyere vele össze, és nem miatta, magad miatt. Ilyen prekoncepciókkal belemenni a kapcsolatba nem lesz jó, és csak további feszültséget fog eredményezni. Tedd rendbe az elméd, majd utána esetleg.

2022. febr. 24. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Én 24 évesen elég nagy rásegítéssel jöttem össze egy lánnyal. Nálam komoly pszichés problémák vannak. Valszeg nálad is.

Ne vedd olyan komolyan, hogy ez most életed szerelme, elégedj meg azzal, hogy tetszetek egymásnak, kipróbáljátok, majd lesz valami.

Vagy húzzál el terápiába, mint ahogy nekem kellett volna már akkor. Akkor már ugye inkább az elsőt választod? 49f

2022. febr. 24. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, miután te visszautasítottad (vagy legalábbis passzív voltál), nem okolhatod, hogy lett barátja.
2022. febr. 24. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem! Saját tapasztalat alapján mondom.

27 éves vagyok és finoman fogalmazva az elmúlt években folyamatosan egyre ocsmányabb lettem. Először a kopaszodni kezdtem roham tempóban, a fogaim mentek tönkre most pedig a szakállam fehéredik ki még gyorsabban.

Mindezek miatt mára teljesen lenullázódott az amúgy is alacsony önbizalmam. Szóval nem is kezdeményezek senkinél, inkább próbálom a nőkkel való (főleg a korban hozzám közel állókkal) interakciót minimálisra szorítani.

Tavaly mégis kezdeményezett nálam egy nagyon szép, látszólag kedves, aranyos, de nálam azért jóval fiatalabb lány. Én pedig voltam olyan hülye, hogy bedőljek ennek... Persze a vége eszméletlen nagy zakó lett, totál megalázott és lepattintott az összes haverom előtt. Szóval szarul jártam nagyon.

Aztán volt egy másik lány, korombeli aki valamiért nagyon velem akart lenni, randizni szeretett volna meg minden, de én inkább nem mentem bele a dologba.

Ha nők kezdeményeznek nálad és te nem vagy egy "csajozógép" se "top kategóriás pasi" akkor az mindig legyen gyanús. Nem azt mondom hogy hanyagold a dolgot, de figyelj nagyon és vedd észre az árulkodó jeleket!

Én azért nem láttam ezeket, mert ex barátnőmmel is úgy jöttünk össze, hogy ő kezdeményezett. Persze akkor még normálisan néztem ki. Szóval ha ronda vagy felejtsd is el a dolgot egy életre.

2022. febr. 24. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
mi ez a feltételes mód? a legkevésbé sem vagyok sikeres XD
2022. febr. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!