Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiak akarnak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak akarnak még komoly párkapcsolatot és összeköltözést, esetleg családot?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzeltem, hogy lesz egy férfi az életemben, akivel egymást kerestük, összeházasodunk és családunk lesz.

Mondhatni nagy álmaim voltak az élettel kapcsolatban, de lehet a legtöbb ember számára ez mind megvalósul előbb-utóbb.

Már tizenévesen kerestem azt az egyet, és úgy voltam vele, még van időm, majd jön és nem keseredtem el, ha nem jött össze egyikkel-másikkal.

Most már kezdem úgy érezni, hogy a lehetetlent szeretném.

Ő is másra vágyik, meg ő is, meg ő is...

Ha nem találom meg a párom, minek ez az egész felhajtás és szenvedés?

Fölöslegesen születtem meg?

2022. márc. 17. 15:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Mások nevében nem beszélhetek, de én speciel akarok. Mindig is erről álmodtam, és meg is adatott egy időre...amíg feleségem itt nem hagyott...Sajna nem tudok mást tanácsolni, hogy kitartást és keresd az igazit tovább. Én is ezt fogom tenni, mégha 2 gyerek mellett nehéz is lesz piszkosul, de van egy álmom, egy jövő amit elképzeltem magamnak, és még ha nem is sikerül elérni ismét, akkor is üldözöm és haladok tovább abba az irányba.
2022. márc. 17. 15:51
 12/38 anonim ***** válasza:
94%
Hát akire te úgy tekintesz mint nagybetűs férfire nos az nem fog leállni a fél városnál ha a 4/5ét megtöcskölheti. Akit te keresel az már rég barátzónában van
2022. márc. 17. 15:58
 13/38 anonim ***** válasza:
33%
Külön kasszával igen.szoval ha gyereket szülsz számolja azzal hogy amig te éhezel kvázi a gyerek meg a legolcsóbb allergén pelenkát kapja, addig a másik aki dolgozik veri magát a pénzére dirigál és csak magára költ
2022. márc. 17. 15:59
 14/38 anonim ***** válasza:
*számolj
2022. márc. 17. 16:00
 15/38 Noren1989 ***** válasza:
93%
Én inkàbb azt làtom reàlisnak, h te ezt az ismerkedés soràn nem tisztàzod és/vagy van olyan elvàràsod, ami megugorhatatlan, vagy van egy olyan diszfunkciód, ami nehezen elviselhetővé tesz.
2022. márc. 17. 16:00
 16/38 anonim ***** válasza:
96%

"Ő viszont akar, méghozzá veled, csak nem veszed észre"

Őszintén, mi a tökömet kéne kezdeni egy ilyennel?

2022. márc. 17. 16:02
 17/38 anonim ***** válasza:
72%

Az... a második srác a 8-as hozzászólásban... hogy hívták a laposfejű jószágot a Jégkorszak c. rajzfilben? Hát csodálatos. Bocs, hogy neki nem akarnak szülni a nők.

Amúgy hol olvastad a kérdésben, hogy csak modellel szeretne családot alapítani...?

2022. márc. 17. 16:24
 18/38 Noren1989 ***** válasza:
100%
#17, 8ast márcsak a 30%-os hasznossága miatt sem kell figyelembe venni...
2022. márc. 17. 16:26
 19/38 anonim ***** válasza:
53%
EGYÉNEK akarnak és nem akarnak, nem nemek, csoportok, vagy emberhalmazok.
2022. márc. 17. 16:27
 20/38 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy egy szegény megkeseredett szűz szegényem, de a srác, akit másodiknak belinkelt... hát de tényleg... az első fotót meg se néztem a portugesemodell vagy hogy kezdődött a link... nem is érdekel.
2022. márc. 17. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!