Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre egy korszakváltás, amivel újragondolnák a hatóságok az internetes társkeresést és szabályokat hoznának, hogy ne egy elkeserítő pénzlehúzó katlan legyen az egész?
10-es:
Nos, az a helyzet, hogy erről nincs hivatalos statisztika. És nem tudod igazolni az igazad. Azt felesleges állítanod, hogy "dE hÁt A kÖrNyEzEtEm...", mert én pl. egyből meg tudnám cáfolni, hogy az én környezetemben nem gyakori a szingliség.
Férfitöbblettel számolsz? Az is max 3 százalék. És onnan még le kell vonni a melegeket, mgtow-seket, aktuálisan nem párt keresőket és a durván fogyatékosokat. Szóval kár vitatkozni százalékokon amíg nem tudsz valami tényleges forrást felmutatni.
És még mindezen túl. A 40-50 százalék elképesztően sok. Ha tényleg ennyi férfit érintene a társkeresési nehézség, már rég indult volna ellene bármilyen változás.
Pénzzel is csak azt lehet lehúzni aki hagyja. Ismerek olyan embert, akinek még pénze sincs sok de annyira vágyik egy barátnőre, hogy random Tinderes csajoknak engedi hogy jól lehúzza. Másik oldalról pedig van egy szaktársam, aki a családja miatt iszonyat gazdag és tinderezik is, de ha észreveszi, hogy valaki a pénz miatt menne rá, akkor rögtön pattintja.
Amúgy kérdező nyugi, neked nem kell amiatt aggódni hogy valakinek a pénzed kellene, mert ami nincs az nincs:D
Nem kötelező előfizetned. A hatóságoknak ehhez meg semmi köze.
Megvan. Azt akarod, hogy befizetsz x forintot, és nőt adjanak neked. Igazi lúzer vagy.
Vannak ingyenes oldalak is, oda regisztrálj. Nem szoktam neten ismerkedni, de pl. a Facebook ismerőseim között 2pasi is bombázott randi ajánlatokkal, az egyik tetszik, abból lehet,hogy lesz vmi. 42éves elvált asszony vagyok,6éves gyerekkel.
De az egyik barátnőm mutatta egyszer, milyen fazonok vannak a társkeresőn,a fráz is kivert tőlük, a többség rokkant (tolószékes fotók), öreg, fogatlan vagy az erősen hátrányos helyzetű kisebbséghez tartozik. Jobb egyedül, mint egy ilyen kapcsolatban!
Nekem a Facebook bejött,sok ismerősöm van,azt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!