Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a mai világban akkor járnak a legjobban, ha MGTOW-ok lesznek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 09:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es:

De miért is lenne az mgtow-nek célja?

Ők csak eldöntik magukba, hogy nem akarnak nőt/házasságot/gyereket, ki-hogy fogja fel és ennyi. Nem kell terjesszék az igét, nem kell a saját igazukat vallják, egyszerűen élnek ahogy élnek és boldogok. Itt mi lenne mozgalom és cél?

2022. márc. 15. 10:47
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

Akkor jarnak a legjobban, ha aszexualisok es aromantikusok.

Vagy melegek.

37F incel

2022. márc. 15. 10:55
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

"Ők csak eldöntik magukba, hogy nem akarnak nőt/házasságot/gyereket,"

Éppen ez az. Nem eldöntik, hanem nem tudnak, és utólag jelentik, hogy nem is akarnak, szépítve a tényeket. Különben élnék boldogan a nőmentes életüket, és nem kérdéeseket írnának ki.

2022. márc. 15. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Azt gondolom, ezeket a MGTOW-os kérdéseket - legalábbis egy részét - szórakozából írjak ki. Most is megkérdezem, mi ez, erre nem kaptam választ, nekem kellett utánanéznem.

Talán jól szórakozik a Kérdező, hogy egy olyan fogalmat használ, amiről az emberek többsége azt sem tudja mi az.

Troll kérdés.

2022. márc. 15. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

13-as:

Én ezzel nem értek egyet. Vagyis csak részben.

Szerintem egy részük tényleg incelből lesz MGTOW-s, de azt hiszem én személyesen is ismerek olyan csávót, aki ezt az utat választotta, de kétlem, hogy ismerné a rövidítést. Szimplán neki a monogámia nem életszerű, nem akar házasságot, nem akar gyereket, csak futó kalandjai vannak. Soha nem okozott neki gondot a barátnő találás, de soha nem is volt 3 hónapnál hosszabb kapcsolata. Még kapuzárási pánikja se volt, pedig 35 feletti.

Azok az incelek pedig akik mgtow-sek lesznek szerintem nem fogadják el a sorsukat, mert rengeteget hisztiznek itt.

14-es:

Nagyjából egy google keresés megtudni mi az MGTOW. Még magyar weboldaluk is van, szóval nem hiszem, hogy a cél az lenne, hogy a google használatára kényszerítsen a kérdező.

2022. márc. 15. 12:35
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Többször megkérdeztem már, hogy mi ez a fogalom, és sose kaptam választ. Arra nincs időm, hogy az incel szlenget böngésszem a neten, helyette rákeresek inkább a fekete lyukra, a húrelmeléletre, vagy egyéb érdekes dolgokra.

Érdekes, hogy a Kérdezők csak külöknek egy MGTOW kérdést, azt cső, le tudják az egészet.

Most sincs kommunikáció, hallgat a Kérdező, mint a sír.

Trollkodás az egész.

2022. márc. 15. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
*kilöknek
2022. márc. 15. 12:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#11: A célja elméletben az lenne, hogy ha elegendő mennyiségű férfi vonódik ki a húspiacról önként, akkor a maradékra több nő jut, ezáltal a nők kerülnek túlkínálatba, így még ha ebből kivonod az aszexuális nőket, leszbikus nőket és a ténylegesen vállalhatatlanul csúnya nőket is a maradék is kénytelen lesz versengeni a férfiakért és Mariskának Juliska lesz a konkurenciája, mert mindkettőjük harcol a Béláért, mert aki kimarad, annak maximum a Molnár Krisztián jut, de talán még az sem, mert arra meg már lecsapott a Lang Györgyi.

Tehát elméletben szépen levezethető, hogy mi lenne az eredmény, itt a gyakorlati megvalósítás lehetetlenségével van a gond, amit kifejtettem, hogy miért. Mert pont az nem fog szolidaritást vállalni, aki a jelenlegi rendszer haszonélvezője, mert neki így is bőven jut elég nő vagy elég minőségi nő (függően attól, hogy minden ujjára akar egyet vagy egy szépségkirálynőt monogám kapcsolatra) aki pedig nem az, az meg nincs abban a pozícióban.

Tudod ez a "ha én lennék a te főnököd, helyet cserélnénk, akkor én eskü-biza megdupláznám a fizetésedet" című dilemma a húspiacra levetítve. Aki nincs abban a pozícióban könnyen beszél, akkor ismerszik meg az ember, amikor a lehetőség ott hever a lábai előtt és ellenáll.

2022. márc. 15. 12:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as:

Dehát akkor megfordulna a piac. És akkor majd a nők mennek tüntetni, hogy márpedig ez nemjó?

Ennek semmi értelme így, az mgtow lényege pont az lenne, hogy önként válasszák ezt az utat és nem ilyen hátsószándékokkal.

2022. márc. 15. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"és Mariskának Juliska lesz a konkurenciája, mert mindkettőjük harcol a Béláért,"

Ez nem fog bekövetkezni, mert visszaszivárognának az mgtow-ből az emberek, mert találnának barátnőt.

2022. márc. 15. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!