Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként kormányváltó éneklés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként kormányváltó énekléseken lehetne esélyem csajozni?

Figyelt kérdés

[link]

Az ilyen gyűlésekre gondolok. Egész jó a lányarány.

2022. márc. 14. 14:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
#10. A feminizmus és a globalizmus a jó irány? És hagynád hogy egy nő befolyásolja a nézeteidet? Nem csoda hogy incel vagy, gondolom anyuci egyedül nevelt. Egy ilyen alárendelt papucs a kutyának sem kell
2022. márc. 14. 15:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Hagyjál már.
2022. márc. 14. 15:23
 13/24 A kérdező kommentje:
7: Az az oka, hogy a nőknek ma már elég felmenniük egy appra, ahol elérhetőek számukra a legjobb pasik a városban -> fölösleges kimenniük, így nem mennek -> A kint lévő férfiak kétségbeesetté válltak és rámennek mindenre ami mozog -> azok a nők se mennek, akik nem szeretik az online felületeket.
2022. márc. 14. 15:46
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

13-as:

Pontosan. Most, hogy látod a problémát, mit gondolsz, hogy tudnál nyeregbe kerülni?

2022. márc. 14. 15:49
 15/24 anonim ***** válasza:
#13: jól látod. Rendelek is három csedet.
2022. márc. 14. 16:09
 16/24 A kérdező kommentje:
14: Például elmegyek egy ilyen rendezvényre
2022. márc. 14. 16:42
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

16-os:

Attól, hogy elmész egy olyan rendezvényre ahol van 100 nő és 20 pasi nem jelenti, hogy be fogsz tudni "csajozni".

(csak kis mellékes megjegyzés: amíg csajozásnak hívod a párkeresést addig ne várj komoly kapcsolatot. Nekem és tudom, hogy még sok nőnek feláll a hátamon a szőr ettől a szótól. Én se "pasizok" hanem élettársat, párt, társat, lelkitársat keresek, mennyivel komolyabban hangzik, nemigaz?)

Kapásból nem minden ott lévő hölgy akar párt találni. Aztán meg mi az esélye annak, hogy a rajtad kívül lévő 19 pasi nem annyival jobb nálad, hogy inkább rájuk hajtsanak?

Na, meg most, hogy megadtad az inceleknek a löketet, hogy "nézzétek, itt a sok csaj" lehet hogy elözönlik a férfiak ezt az eseményt.

Egyébként meg nem arra akartam reflektálni a 14-es kommentemmel, hogy ilyen helyre menj és itt ismerkedj. Sokkal inkább arra, hogy ha ennyire hátrányban érzed magad a férfitársaiddal szemben, akkor talán nem ártana fejlesztened magad.

2022. márc. 14. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:

17: "nem ártana fejlesztened magad."

(most nyúltál bele igazán a darázsfészekbe)

Incelek:

[link]

😅

2022. márc. 14. 16:56
 19/24 anonim ***** válasza:

18-as:

Nagyon jó a gif, köszönöm, hogy bedobtad :D igazából tartok tőle, hogy most megint meg fogom kapni a jó öreg érvet: "a nők azt várják el, hogy 190 centi legyek, ezt úgyse tudom teljesíteni".

2022. márc. 14. 16:59
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

19: :)) Lapátáll, kihagytad!!!

(10 miatyánk és 5 fekvőtámasz!! De a fekvőtámaszban csalhatsz egy kicsit) 😅

2022. márc. 14. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!