Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként kormányváltó énekléseken lehetne esélyem csajozni?
13-as:
Pontosan. Most, hogy látod a problémát, mit gondolsz, hogy tudnál nyeregbe kerülni?
16-os:
Attól, hogy elmész egy olyan rendezvényre ahol van 100 nő és 20 pasi nem jelenti, hogy be fogsz tudni "csajozni".
(csak kis mellékes megjegyzés: amíg csajozásnak hívod a párkeresést addig ne várj komoly kapcsolatot. Nekem és tudom, hogy még sok nőnek feláll a hátamon a szőr ettől a szótól. Én se "pasizok" hanem élettársat, párt, társat, lelkitársat keresek, mennyivel komolyabban hangzik, nemigaz?)
Kapásból nem minden ott lévő hölgy akar párt találni. Aztán meg mi az esélye annak, hogy a rajtad kívül lévő 19 pasi nem annyival jobb nálad, hogy inkább rájuk hajtsanak?
Na, meg most, hogy megadtad az inceleknek a löketet, hogy "nézzétek, itt a sok csaj" lehet hogy elözönlik a férfiak ezt az eseményt.
Egyébként meg nem arra akartam reflektálni a 14-es kommentemmel, hogy ilyen helyre menj és itt ismerkedj. Sokkal inkább arra, hogy ha ennyire hátrányban érzed magad a férfitársaiddal szemben, akkor talán nem ártana fejlesztened magad.
18-as:
Nagyon jó a gif, köszönöm, hogy bedobtad :D igazából tartok tőle, hogy most megint meg fogom kapni a jó öreg érvet: "a nők azt várják el, hogy 190 centi legyek, ezt úgyse tudom teljesíteni".
19: :)) Lapátáll, kihagytad!!!
(10 miatyánk és 5 fekvőtámasz!! De a fekvőtámaszban csalhatsz egy kicsit) 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!