Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyek azok az esetek, mikor Ti is játszmázásra kényszerültök?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 09:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elképzelni, hogy van ilyen. Ha játszmáztam, az azért volt, mert tizenéves éretlen gyerek voltam, azóta próbálok felelősségteljes felnőtt módjára viselkedni. Ha játszmázom, az a saját hülyeségemből fakad, nem azért, mert "arra kényszerülök".
2022. márc. 14. 09:50
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Amikor csak szexet akarok.
2022. márc. 14. 09:53
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Amikor jön a semmiből a kérdés, hogy: "Drágám, szerinted is jobb nő a Juli, mint én?".

Ezt próbáld meg mindenféle jatszma nélkül kimozogni :D

2022. márc. 14. 09:55
 4/16 A kérdező kommentje:

Jogos, jobban is megfogalmazhattam volna.

Mivel a férfiak alapvetően máshogy működnek, mint a nők, így kijelenthető, hogy ha kell Nektek egy nő, nem valószínű, hogy játszmázni fogtok vele?

Gondolom, ezt akkor teszi valaki, mikor nem szeretne semmi komolyan a másoktól....

2022. márc. 14. 09:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan eset. Kinottem már ebből.
2022. márc. 14. 10:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#3 "Szívem, miben jobb? Kinézetre? Vannak ronda nők és vannak csinos nők. De nagyon is számít az összkép, és a pozíció. Lehet ha önmagában, minden figyelmen kívül hagyásával elém raknak képeket, azt mondom, hogy van szebb nő. De én veled vagyok, téged szeretlek, alapból szépnek és vonzónak talállak. És az ami köztünk van, az teszi ezt különlegessé, azért leszel "nekem a legyszebb a világon"."

Én így gondolom a saját páromról, és ő ezt tudja, és hasonlóan gondolkodik. És ez az, ami miatt boldogok vagyunk együtt. És szerintem egy ilyen válasszal nem játszmáztam. De ha mégis így gondolod, azt mondom neki, hogy: "Nem" és akkor vagy igazat mondt vagy hazudtam. De az nem játszmázás..

2022. márc. 14. 10:05
 7/16 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos nem biztos.

Sokfajta mas ok eszembe jut azon kívül, hogy nem akar semmi komolyat:

benyalta a PUA hülyeséget, vagy nagyon önbizalomhiányos. Vagy hidegfejű manipulátor, aki eleve dominancia alapon épít kapcsolatot.

Vagy bármi rejtett szándéka van. Volt itt nemrég egy fickó, aki azon agyalt az ismerkedés legelső szakaszában, hogy miként szoktatja le a kiszemeltjét majd a sminkről.

2022. márc. 14. 10:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kerestem egy hétig ő könyörgött végén hogy miért nem keresem
2022. márc. 14. 10:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Amit a környezetemben tapasztaltam férfiaknál az az volt, hogy sok pasi a szex által kötődik, és hogy ezt biztosan meg is kapja, játszmázással fenntart egy olyan kapcsolatot amiről ő is tudja, hogy nem jó, de ha ez nincs, akkor szexhez sem jut hozzá.

Ezért játszmázik, minden veszekedés után kibékül, ígérget, de elköteleződni, komolyabban felelősséget vállalni nem akar az adott nővel. Csak elhiteti a csajjal, hogy az várjon még évekig, mert jó ez a kapcsolat, csak most még ne legyen összeköltözés meg házasság ezért vagy azért. A naiv nők ezt meg elhiszik, és így évek mennek el az életükből. Elég sok ismerősöm így járt.

Mielőtt még nekem esnének a férfiak, leírom, hogy NEM minden férfi ilyen, akinek nem inge, ne vegye magára.

2022. márc. 14. 10:10
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Amennyiben magában az ismerkedési szakaszban teszi ezt, és tegyük fel, tudom, hogy kevés önbizalma van, ez abban az esetben sem jó jel szerintem...

2022. márc. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!