Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a dolog mögött?
Egy nagyon furcsa férfival hozott össze a sors. Aki szívesen meghallgatná a sztorit és mondana pár tippet, annak privát üzenetben átdobom a lényeget.
21/L
#11 Basszus...költői kérdés lett volna...épp neked szánva, hogy pont emiatt nem itt kellett volna válaszolnod...
De szerintem inkább erre már ne reagálj...
12: Egyáltalán nem lehet felismerni senkit vagy visszafejteni a teljes sztorit a válaszomból. Adatokat nem írtam. Gyakorlatilag közhelyeket írtam, amik minden témánál is vannak. Én azért vagyok itt, hogy megbeszéljek történeteket a többiekkel és a fórum is erre való, és érdekel a disputa erről is.
Szóval semmi oka nincs, hogy ne ide írjam.
Viszont ha privátban írok, nos, nem írok olyannak, aki nem a polgári nevén van itt regisztrálva, mert én azon vagyok, ami a névjegykártyámon is szerepel, amiért ugyanezt a viszonzást várom.
#13 Ez érdekes gondolkozás ezen az oldalon. Annyira, hogy még a felhasználónevet is le lehet cseréltetni ha valaki a saját, eredeti nevén regisztrált. De csak abban az esetben. Tehát ezt még maga az oldal sem támogatja. Sőt! Kifejezetten kéri, hogy ne a valós nevünkön regisztráljunk.
Idézek a regisztrációs oldalról:
"• A felhasználói nevedre azért van szükségünk, hogy tudjuk, hogyan szólítsunk, illetve a Toplistában a pontszámaid mellett ezt a nevet látják mások. Kérjük, ne a valós nevedet add meg! A választott felhasználói nevedet publikussá teheted mások számára, ez esetben ez a kérdéseidnél és a válaszaidnál megjelenik. Ha privát üzenetet küldesz valakinek itt az oldalon, látni fogja a választott neved (akkor is, ha az beállításaid alapján nem publikus). Ezt a nevet később nem tudod már módosítani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!