Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi és menyi fér bele negatív érzelmek terén egy férfinak ha kapcsolatot szeretne?
Pl: sírás, munkahelyi vagy családi problémák.
Nő mi az amit még elfogadnátok?
Férfiak mi az amit még el mertek mondani a másiknak a bajaitokból?
Tökéletes életünk akiknek semmi problémája nincs, kérem mellőzzék a válaszadást! Köszönöm.
Nem egészen értem a kérdést. Megismerkedéskor? Randizós időszakban? Párkapcsolatban?
Párkapcsolatban minden belefér, ami nem kóros állapot. Senkinek sem tökéletes az élete, mindenkinek vannak rossz időszakai, szeretném, ha a párom ilyenkor támaszkodhatna rám.
Ismerkedéskor is teljesen oké, hogy elmondja, ha rosszul érzi magát, valami nem oké, természetesen. Sőt, ilyenkor megértőbb vagyok, nem veszem magamra, ha randi alatt nem ér nonstop fülig a szája, stb. Viszont ekkor azért nem én szeretném még ápolni a lelkét (nyilván olyan kivételes esetektől eltekintve, mint a gyász), tehát ne zúdítsa rám minden nyígját, baját az elmúlt 10 évből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!